Tvoje tvář… David Kraus (36): Zničené hlasivky! Jak jen tohle dopadne… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tvoje tvář… David Kraus (36): Zničené hlasivky! Jak jen tohle dopadne…

Kraus si řvaním úplně odrovnal hlasivky.
Kraus si řvaním úplně odrovnal hlasivky. (Foto TV Nova)

Pekelná muka prožíval David Kraus (36). Způsobila mu je zesnulá Janis Joplin (†27), která díky němu ožije dnes večer v novácké show Tvoje tvář má známý hlas. Na tři dny si zlikvidoval hlasivky!

„Řvu jak tur. Je to nezdravé tohle zpívání a nedá se to prostě udělat tak, aby z toho nebolel krk,“ zoufá si herec a zpěvák, když se snaží vžít do kůže legendární zpěvačky, která se stala symbolem hnutí hippies. „Ona má hlas strašně vysoko. Dal jsem si to o tón dolů a stejně je to dost vysoko,“ prozradí zpěvák moderátorovi Ondřeji Sokolovi (44) krátce před svým vystoupením.


Horlivý Kraus se dokonce pokoušel vytáhnout ze svých kolegyň z branže nějakou radu, jak legendární chraplák Janis Joplin správně napodobit. „Ptal jsem se několika zpěvaček, které ji zpívaly, jak na to. Řekly mi, že si na tom akorát vyřvaly hlasivky. No a já taky,“ tvrdí David, který byl během tréninků permanentně ve stresu. „Takže jsem teď tři dny byl doma v hrůze. Dokonce jsem bral léky, aby se mi hlasivky vrátily,“ přiznává zničený zpěvák. Radila mu i Špinarka

Náročné písně americké legendy Janis Joplin, která zemřela v 27 letech po předávkování drogami, mají ve svém repertoáru např. zpěvačky Věra Špinarová (64), Anna K. (51) či vítězka SuperStar 2013 Sabina Křováková (24).



Přečtěte si
jity
28. 5. 2016 • 13:07

Právě, že ty deprese má také, už o nich mluvil.

majojo
28. 5. 2016 • 10:27

Hele, ty budeš asi taky pamětník, pamatuješ na Josefa Pehra? (mj. jeden z nápadníků princezen v e filmu Byl jednou jeden král. Tak to je jeho dědeček. Porovnej si podobičku. Doufejme, že chlapec nezdědil jeho deprese. To by bylo blbý.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.