Zmlácený herec Ondřej Veselý z Vyprávěj: Útočníci jsou dopadeni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zmlácený herec Ondřej Veselý z Vyprávěj: Útočníci jsou dopadeni!

Po útoku musel nosit na krku krunýř.
Po útoku musel nosit na krku krunýř. (Foto archiv O. Veselého, ara)

Konečně! Hokejové chuligány, kteří koncem března na ulici brutálně zkopali hvězdu seriálů Vyprávěj a Svatby v Benátkách Ondřeje Veselého (37), zadržela policie. „Útočníci jsou dopadeni!“ potvrdil deníku Aha! sám herec.

„Je to tak čtrnáct dní, co je dopadli. Moje právnička by se měla příští týden setkat přímo s vyšetřovatelem a pak budu vědět více. Chystá se ale obvinění,“ upřesnil herec, který krátce po útoku tvrdil, že by se s agresory rád seznámil. „Chci, aby byli potrestaní. A chtěl bych se s nimi osobně potkat,“ řekl Aha! Veselý krátce po svém napadení.

Útočníci si ho vyhlédli během sledování hokejového zápasu Sparta – Plzeň v restauraci Zenklovka v pražské Libni, kde měl pracovní schůzku. Poté, co opustil podnik a vydal se zpět do nedalekého Divadla pod Palmovkou, na něho zaútočili. Kopali ho doslova hlava nehlava. Bezmála dvoumetrový herec utrpěl otok hlavy, zranění páteře a pohmožděniny po celém těle. Několik dní byl pod přísným dohledem lékaře. Hrozí jim 10 let basy!

„Takovým pachatelům hrozí odnětí svobody na tři až deset let,“ sdělil Aha! k JUDr. Jan Černý. „Pokud se jim trestný čin prokáže, budou nejen potrestáni, ale poškozený po nich může chtít i odškodnění,“ dodal renomovaný pražský právník.



Přečtěte si
stalaning
29. 5. 2016 • 11:53

Ty víš vždycky všechno nejlíp, ty kreaturo, ty jsi u toho byla, že. Ty ani nemusíš nikomu fandit, aby bylo všem hned jasný, že jsi hloupá, bezvýznamná a zbytečná nula.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.