EXKLUZIVNÍ FOTKY & VIDEO: Dara Rolins propásla pohřeb tatínka kvůli bouračce kamionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

EXKLUZIVNÍ FOTKY & VIDEO: Dara Rolins propásla pohřeb tatínka kvůli bouračce kamionů!

Zpěvačku nečekaný odchod jejího tatínka zasáhl.
Zpěvačku nečekaný odchod jejího tatínka zasáhl. (Foto Aha! – Pavel Machan, Karel Kopáč, ara)

V bratislavském krematoriu dnes odpoledne proběhlo poslední rozloučení se zpěvaččiným otcem Dušanem (†68). Ten podlehl ataku mozkové mrtvice minulý čtvrtek. Ve smuteční síni však Dara chyběla, zdržela se v zácpě po nehodě kamionů!

"Některé situace v životě jsou kurevsky kruté. Nestihla jsem pohřeb svého otce. 3 hodiny v zácpě, 200 metrů od dvou vybouraných kamiónů, půl hodiny před Bratislavou, je mi hrozně," napsala naštvaná zpěvačka na Instagramu.

Poslední rozloučení podle webu Pluska. sk začalo tedy bez ní, a to úderem 15. hodiny. Trvalo přibližně půl hodiny. Celá věc je o to smutnější, že pohřeb proběhl přesně v den nebožtíkových jmenin, tudíž místo gratulací přišly na řadu kondolence.


Jak slovenská Pluska.sk informovala, Dara Rolins dorazila na pohřeb kvůli  zmíněné kolizi na dálnici až po 18. hodině. Obřad, který trval pouhou půlhodinu, tak samozřejmě nemohla stinout. Přesto ale ještě na místě pohřbu zastihla příbuzné a známé. Ostatní pozůstalí se po skončení pohřbu přesunuli na smuteční hostinu do bratislavské restaurace.



Přečtěte si
antonuis.j
27. 5. 2016 • 07:48

Melou, a je to dobře, tahle hnusná mrcha si zaslouží semlít co nejdrsněji a hnusně, jako je ona sama.

ellenic
26. 5. 2016 • 23:11

Kdyby byla Darina trošku rozumná, tak by měla počítat s tím, že se něco podobného může stát. Na dálnici jsou nehody poměrně časté, to vím i já. A mimochodem, na pohřeb otce se nejezdí na poslední chvíli . A nejen na pohřeb otce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.