Zpověď českého režiséra: O grupáči se známým psychiatrem, scénáristou a spisovatelem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpověď českého režiséra: O grupáči se známým psychiatrem, scénáristou a spisovatelem!

Karel Weinlich vzpomíná...
Karel Weinlich vzpomíná... (Foto: Profimedia.cz, ara)

Režisér Karel Weinlich (86) je proslulý svou vášní pro ženy. O tom dostatečně svědčí i fakt, že ženatý byl celkem jedenáctkrát. Svůj bohatý milostný život popsal v knize, dokonce tam přiznává i skupinový sex.

V knize o Weinlichovi se píše, že lidé si pod pojmem gruppensex představují partu opilých studentů, skupinový sex v režisérově podání však probíhal velmi na úrovni. „Skupina pražských intelektuálů a umělců se rozhodla, že lepší než nevěra milovaným partnerům bude je k té nevěře přizvat. Jinými slovy: proč si máme každý někde zahýbat, když si můžeme zahýbat spolu,“ cituje týdeník Sedmička knihu Pokus o životopis.

Režisér v knize odmítá, že by se k sobě tito lidé chovali vulgárně nebo hrubě, bylo to přesně naopak. „Naše společnost – to byli labužníci sexu. Do této společnosti chodil psychiatr Miroslav Plzák, scénárista Miloš Macourek, Josef Nesvadba (jeho dcera Barbara je spisovatelkou), taktéž psychiatr a autor sci-fi literatury, známý svým výrokem: ˏSlečno, měla jste někdy poměr s Buddhou? Ne? Jsem vám k dispozici,ˊ“ prozradil v knize, kdo se těchto radovánek účastnil.



Přečtěte si
9rot6
27. 5. 2016 • 05:22

Bylo to i za totáče,dnes se tomu říká sexpárty, za totáče to bylo "výjezdní zasedání", třeba i týdenní, vycházely zajímavé kombinace,jeden autokar žen, jeden mužů,někdy se to zvrtlo, vznikaly různé kombinace,ale na tyto režisérem popsané kombinace ještě nebyla taková doba, holt Praha byla vždy v popředí, někdo přinesl "sníh", někdo "flašku",bratřil se kde kdo, ale nejvíc v kulturní oblasti,poněvadž logicky měli víc příležitostí se bratřit, všechno přinesla uvolněná doba, je ale těžké pochopit tzv. syndrom"vyhoření" když to řekne 20 letá holka, ale je to prostě dobou.

-bello-
27. 5. 2016 • 00:32

hm, legálně ? To tam museli vodit svoje holky a manželky.Že by prim. Nesvadbová za mlada lítala na grupáč se mi moc nezdá. Mít muže, který by tam šel, ve vteřině by byl mrtvej !!!

majojo
26. 5. 2016 • 17:56

Proboha, koho zajímá zpověď přestárlého obšourníka, který byl celý život režisérem jen z uleknutí?

jiriforman
26. 5. 2016 • 17:30

A hlavně ti "slavní" disidenti. Ti jenom m*dali, chlastali, fetovali a sepisovali kraviny. A za to jim Západ platil

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.