Zachránce Brad Pitt: Vyděšenou holčičku vyrval ze spárů davu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zachránce Brad Pitt: Vyděšenou holčičku vyrval ze spárů davu!

Brad si všiml holčičky, kterou dav tlačil na zábradlí.
Brad si všiml holčičky, kterou dav tlačil na zábradlí. ( Foto Profimedia.cz)

Jako táta šesti dětí rodičovské instinkty nezapře. Brad Pitt (52) to dokázal při natáčení svého nového snímku Allied na ostrově Gran Canaria.

Mezi klapkami šel pozdravit natěšený dav, když si všiml, že rozdovádění fanoušci tlačí na zábradlí malou holčičku. Aby ji zachránil před umačkáním, přispěchal k ní a společně se členy štábu ji vytáhl přes plot. Vystrašenou dívenku pak jako zkušený tatík hladil a utěšoval.

Mimochodem – premiéra válečného snímku Allied, kde si Brad střihl roli spojeneckého špiona, má mít premiéru už letos v listopadu.

Profesorka Angelina

Je herečkou, režisérkou a zvláštní vyslankyní OSN pro uprchlíky. Teď si Angelina Jolie (40) vyzkouší další roli – stane se z ní kantorka. Manželka Brada Pitta začne na podzim vyučovat na prestižní Londýnské škole ekonomie a politických věd, kde bude přednášet na téma Ženy, mír a bezpečnost.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.