Odhaleno! Hvězdy Ordinace Adamovská & Kanyza: Mají společného mnohem víc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odhaleno! Hvězdy Ordinace Adamovská & Kanyza: Mají společného mnohem víc!

Zlata Adamovská s hereckým kolegou Janem Kanyzou.
Zlata Adamovská s hereckým kolegou Janem Kanyzou. (Foto Aha! – Martin Hykl, TV Nova, ara)

Seriály se pro ně staly osudnými. Zlata Adamovská (57) a Jan Kanyza (68) se poprvé jako pár zviditelnili v Hříchách pro pátera Knoxe, ale až po 24 letech v Ordinaci v růžové zahradě 2 se dočkali větších intimností. A mají společného mnohem víc. Herečka je sice provdaná za Petra Štěpánka (67), ale doma má také Kanyzu.

Flirt zpěvačky Evy Adamové s komisařem Zenem Ragánkem nemělo sice v »detektivním divertimentu« Josefa Škvoreckého (†87) a režiséra Dušana Kleina (76) dlouhého trvání, ale pro herečku to byla pěkná dřina. Během jednoho z deseti »Hříchů« měla pod šaty i přístroj měřící, jak moc velká zátěž pro její organismus je natáčení seriálu, který se v době svého vzniku vysílal živě! Nakonec lékařům vyšel stres a námaha, jako by osm hodin fárala v dole.

„Bylo to vyčerpávající, ale nikdy na něj nezapomenu,“ zavzpomínala Adamovská, která měla ve 33 letech během natáčení dokonce náběh na infarkt a skončila na pozorování v nemocnici!

Ve srovnání s tím je účinkování v nováckém seriálu jako procházka růžovou zahradou. V Ordinaci ale pro změnu trpěl víc Kanyza. Než se bývalý majitel kamenické nemocnice Viktor Hofman dočkal vytoužené svatby s doktorkou Bělou Páleníkovou Valšíkovou, musel projít mnoha peripetiemi a hlavně se naučit hodně zamotaný scénář.

„Celých 400 dílů na to čekám! Pět let na to čekám, až jsem se konečně dočkal,“ svěřil herec po natočení veselky, která se odvysílala letos koncem dubna. Aby toho nebylo málo, Kanyzu coby malujícího herce domů dokonce »přitáhl« Zlatin současný manžel Petr Štěpánek.

„Mohu se pochlubit, že mi Honza dal svůj obraz už v roce 1968,“ prozradil herec. Vlastní tak unikátní sběratelský skvost, který má tedy i herečka denně v jejich společné domácnosti na očích.



Přečtěte si
vseznaleksenior
25. 5. 2016 • 12:47

Tady s tim smiry neni zcela jasne, co tim chcete rict..

-bello-
25. 5. 2016 • 12:16

Oba mají společné to, že skončili jako šmíry v Růžovce, kterou pouze jim rovné šmíry divácké sledujou !

hejhej
25. 5. 2016 • 11:47

Adamovská, Kanyza jsou nejen výborní herci, ale i sympatičtí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.