Parťák Čvančarové, Řepky… Záhadná smrt krále piva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Parťák Čvančarové, Řepky… Záhadná smrt krále piva!

Vladimír Černohorský byl i součastí kampaně na mistrovství světa v roce 2015.
Vladimír Černohorský byl i součastí kampaně na mistrovství světa v roce 2015. (Reprofoto youtube)

Asi jen málokdo nezná reklamu, ve které se pivního krále Vladimíra Černohorského bojí i drsný potetovaný fotbalista Tomáš Řepka. Jenže tenhle herec už bohužel není mezi námi.

Ještě stačil udělat reklamní šoty k nedávno skončenému hokejovému mistrovství světa, další už tento chlapík s výrazným hárem, pocházející ze středočeských Votic, nenatočí. „Kamarádili jsme se dlouho, i když jsme se v poslední době tolik nevídali, protože Vláďa žil v Praze,“ řekl deníku Aha! jeden z jeho přátel z rodného městečka.

„Co se stalo, vím vlastně jen z doslechu – co se tady po Voticích povídá. On trpěl nějakým únavovým syndromem, na to měl i omezenou pracovní schopnost. A ta nemoc ho prý zachvátila takovým způsobem, že ho to dostalo do depresí a výsledek byl to, co se stalo. Myslím, že na tom něco bude, že příčinou byly deprese,“ dodal ještě Vladimírův kamarád.

Nepříjemná zpráva zasáhla i jeho zaměstnavatele. „Je nám to velmi líto a celé rodině vyjadřujeme upřímnou soustrast,“ napsala deníku Aha! Jana Austová Pikardová, PR manažerka společnosti Heineken.

Kolegové v šoku

Tomáš Řepka (42), fotbalista

„Byl to úžasný člověk, tohle jsem nečekal. Je to zvláštní. Jsem z toho přešlý a je mi to moc líto, protože ještě nedávno točil reklamu s Jitkou Čvančarovou.“

Jitka Čvančarová (38)

„Je mi to obrovsky líto a celé rodině vyjadřuji upřímnou soustrast. Respektuji soukromí rodiny a k dané záležitosti už se nebudu více vyjadřovat.“



Přečtěte si
ivoadler
24. 5. 2016 • 15:21

S clasteme se to nemá přehánět. Pyj do polozpyta.

jity
24. 5. 2016 • 13:52

Nikde jsem se nedočetla kolik mu bylo vlastně let, ale škoda každého člověka. Vůbec ho sice neznám, přesto je mi ho líto, ještě měl času dost a jistě měl i rodinu a přátele.

monza
24. 5. 2016 • 13:38

Vypadá to na sebevraždu.Ale z nějakého "záhadného" důvodu,jindy užvaněná media mlží!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.