Doležalová (29), vítězka StarDance! Tajemství jejích příjmů: Životní kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Doležalová (29), vítězka StarDance! Tajemství jejích příjmů: Životní kšeft!

Na blog naposledy přispěla v únoru.
Na blog naposledy přispěla v únoru. (Foto Aha! – David Kundrát, herminapress.cz, ČT, ara)

Za vodou je teď Marie Doležalová (29). Díky tomu, že ještě před účastí ve StarDance začala psát blog Kafe a cigárko, ze kterého pak vydala knihu, spadlo jí do klína minimálně čtvrt milionu!

„Dodneška mi přijde neuvěřitelné, že od nakladatelky dostávám peníze za prodej knížky,“ raduje se herečka a blogerka, která se zviditelnila díky svému vítězství v taneční soutěži. „Jsou to hezké peníze, se kterými bych při určité střídmosti možná mohla rok žít. Budu si je ale šetřit, abych měla finanční klid,“ říká Maruška. Konkrétní částku sice tají, ale podle informací deníku Aha! si mohla přijít minimálně na 250 tisíc korun. To je v současné době u úspěšných autorů běžné.

Doležalová teď tedy nemusí řešit finanční situaci, ale vždy tomu tak nebylo. „Hluboko do kapsy jsem měla třikrát. Nejtěžší to bylo asi dva roky poté, co jsem vystudovala konzervatoř a dotočila sitcom Comeback. Rok a půl jsem neměla žádnou práci,“ vzpomíná v rozhovoru pro aktuální vydání Živnostenských listů s tím, že velkým problémem je i to, že si neumí říkat o peníze. Ale i to už elegantně vyřešila. „Naštěstí mám manažera, který to umí,“ dodala podnikavá Maruška. Konec s psaním!

Každá mince má rub a líc. Lidská závist připravila Doležalovou o chuť psát. „Diskuse pod posledním článkem mě upřímně děsí. Raději tam už nechodím,“ přiznala Marie. „Pro mě je těžké číst debaty o tom, že jsem zneužila blogové fanoušky k tomu, aby mi posílali hlasy do StarDance, a že teď, když už je nepotřebuju, nic nepíšu,“ dodala s tím, že samotný blog jí nevydělal ani korunu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.