Čarodějnice měly smůlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Čarodějnice měly smůlu!

Zleva Petra Černocká, Marcela Holanová, Michaela Dolinová, Jana Doleželová a Eva Čížkovská s Moranou.
Zleva Petra Černocká, Marcela Holanová, Michaela Dolinová, Jana Doleželová a Eva Čížkovská s Moranou. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Tradiční pálení čarodějnic pronásledovala letos smůla! Nesmrtelná filmová Saxana alias Petra Černocká, Marcela Holanová, Jana Doleželová, Michaela Dolinová a Eva Čížkovská musely čarodějnice místo pálení utopit. A důvod? Kvůli hasičům!

Dvě hodiny před akcí, která se konala v pražských Žlutých lázních, se ozvali hasiči, že pálení čarodějnic nepřipadá vůbec v úvahu! Čarodějky to vyřešily po svém, rozhodly se připravenou Moranu raději utopit. Známé tváře se nejvíce těšily na slibovanou zabijačku, ovšem ta byla kvůli počasí zrušena. Řezníkovi se nelíbilo příliš teplé počasí, a tak se muselo vzít zavděk hovězím a vepřovým masem. Na akci dorazila také Míša Nosková, která překvapila hlubokým výstřihem. Ten ji chvílemi zlobil natolik, že si ho musela zakrývat rukama.


30.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.