Petr Rychlý: Hádky s exmanželkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr Rychlý: Hádky s exmanželkou!

Pavla Vojáčková (51) se s tím sice už vyrovnala, avšak hádky, které jejich rozchod provázely, nelze jen tak vytěsnit z paměti.
Pavla Vojáčková (51) se s tím sice už vyrovnala, avšak hádky, které jejich rozchod provázely, nelze jen tak vytěsnit z paměti. (Foto: Profimedia.cz, ara)

I po 12 letech je pro ni vzpomínka na rozvod s Petrem Rychlým (50) citlivé téma. Dabérka a matka jeho dvou dospělých synů Pavla Vojáčková (51) se s tím sice už vyrovnala, avšak hádky, které jejich rozchod provázely, nelze jen tak vytěsnit z paměti.

„Jsme rozvedeni a s bývalým manželem vycházíme dobře,“ tvrdí dnes herečka. Po rozvodu to tak ale nebylo. Pavla se musela i se syny Matějem (26) a Ondřejem (23) odstěhovat z nového domu v Kostelci u Křížku do jejich starého bytu na Vinohradech. S Petrem navíc hrála v jednom divadle. A to byl největší kámen úrazu!

„Někdy se nám hádky přenesou i na jeviště, a to je pak špatně. Musíme si na to dávat pozor,“ prozradil tehdy Rychlý, který byl jinak, co se exmanželky týká, skoupý na slovo.



Pavla možná doufala, že se k sobě ještě vrátí. Tři roky po rozvodu se ale herec, který momentálně září v show Tvoje tvář má známý hlas, zamiloval do bývalé tenistky Jany Pospíšilové (46). V roce 2006 přišla svatba, a to byl i konec nadějí první manželky na znovuobnovení vztahu. Přestože Rychlý tvrdil, že už další potomky nechce, s novou ženou nejen vyženil dceru Denisu (16), ale také zplodili syna Petra ( 11).

Po rozvodu se zadlužil: Ještě musí zaplatit 100 tisíc!

Když se Petr rozvedl s Pavlou Vojáčkovou (51), musel platit nemalé aleminety na syny! V té době začal podnikat. Místo výdělku bohužel přišly dluhy!  Když před pěti lety Petr Rychlý otevíral vlastní butik s italskou módou, řada lidí ho před tím nápadem varovala. Marně. S následky nevydařeného podnikání se potýká dodnes!

„To víte, musím platit alimenty!“ To byl důvod, kterým před lety vysvětloval, proč se pouští do podnikání. Paradoxně právě kvůli tomu málem neměl ani na ně. Butik, který se svou druhou ženou Janou Rychlou (46) otevřel na Václavském náměstí, nevydělával. Po krátkém čase se herec dostal do statisícových dluhů, které splácí dodnes. Přestože závazky ještě nemá z krku, letos v březnu prozradil, že už vidí světlo na konci tunelu: „Ještě asi sto tisíc a bude to!“

Zpráva pro banku
Petr je proto vděčný, že má jistý příjem v podobě role primáře Mázla v divácky úspěšné Ordinaci. A k jeho radosti se scenáristé s jeho postavou nechystají rozloučit. „Dobrá zpráva pro moji banku je, že Rychlý bude splácet dál, protože seriál Ordinace pokračuje,“ vyprávěl se slyšitelnou úlevou. Dokonce se spekulovalo o tom, že kvůli finančním potížím se herec chystá prodat za více než 11 milionů svou vilu v Kostelci u Křížku. Z toho ale nakonec sešlo! Rychlého sen o podnikání se rychle rozplynul. „I moje žena zjistila, že je dobré zůstat u toho, co umíme. Takže se vrátila na tenisové kurty, kde trénuje děti,“ přiznal herec na Frekvenci 1.

Přesto své zkušenosti nelituje. „Kdo nic nedělá, ten nic nezkazí. My jsme si prostě na ta horká kamna museli sáhnout. Ale zase nás to posílilo ve vztahu. Finančně jsme sice trochu rozklíženi, ale tak to je,“ dodal Petr.



Přečtěte si
ararat
22. 5. 2016 • 08:39

Markéto důchodkyně58*&petrmer koukni se na sebe a uvidíš ten rozdíl a můžeš si tisíckrát říkat" Zrcadlo,zrcadlo,kdo je nejkrásnější já nebo exmanželka Rychlého"hahahahaha ty koule ze sádla 130 kg hahahaha

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.