Skandál ve škole Čoka a Jandy: Za masáž a sex lepší známky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skandál ve škole Čoka a Jandy: Za masáž a sex lepší známky!

Do školy hříchu chodili zpěváci Petr Janda a Vilém Čok.
Do školy hříchu chodili zpěváci Petr Janda a Vilém Čok. (Foto: ara)

Skandál ve škole, do které chodili zpěváci Petr Janda (74) a Vilém Čok (54). Policie vyšetřuje údajné sexuální zneužívání studentů pedagogy na pražské střední škole. Za povolnost slibovali lepší známky...

Skandál otřásá Střední školou elektrotechniky a strojírenství v Praze 10. Podle serveru idnes.cz podala rodina studenta prvního ročníku trestní oznámení na ředitele školy a jednoho učitele. „Jsou stíhány dvě osoby, z nich jedna vazebně. Jedna z osob je podezřelá ze sexuálního nátlaku a ohrožování výchovy dítěte, za což jí hrozí až 5 let vězení. Druhá je podezřelá ze znásilnění. Za to může skončit ve vězení až na 10 let,“ řekl Aha! policejní mluvčí Tomáš Hulan.
Podle jednoho ze žáků si ředitel zval studenty na chatu a nutil je, aby byli nazí a masírovali ho. Za to jim sliboval lepší známky. Učitel prý zase studenta vylákal do bytu pod záminkou, že potřebuje pomoct se stěhováním. Opil ho a zneužil.


Magistrát města jako zřizovatel školy uvedl, že ve vazbě je ředitel, který okamžitě rezignoval. Učitel nyní nevykonává přímou pedagogickou činnost a pracuje z domova. Policie prověřuje ale i to, zda si student vše nevymyslel.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.