Tyhle fotky dělí 9 měsíců! Co se dělo s Gottem od srpna 2015! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tyhle fotky dělí 9 měsíců! Co se dělo s Gottem od srpna 2015!

Takhle si Gott v Sardinii užíval hostinu (vlevo). A Gott ve své pracovně na Bertramce po léčbě rakoviny (nyní).
Takhle si Gott v Sardinii užíval hostinu (vlevo). A Gott ve své pracovně na Bertramce po léčbě rakoviny (nyní). (Foto: Facebook)

Vyndal ze skříně svůj oblíbený zelený svetr! Naposledy ho měl Karel Gott (76) na sobě přesně před devíti měsíci. Od té doby se kvůli rakovině mízních uzlin hodně změnil.

Psal se 18. srpen loňského roku, kdy Karel Gott trávil dovolenou u svých přátel na Sardínii. A nechal se přitom vyfotit na místní hostině s flákem masa před sebou. Na sobě měl přitom svítivý zelený svetr, který mu koupila manželka Ivana. To bylo naposledy, kdy ho Slavík měl na sobě.


Až tento týden ve čtvrtek si ho vzal znovu. Zatímco na snímku z loňského srpna je opálený a má plné tváře, na letošní fotce je hodně hubený a unavený. Zato má nové, kratší a prošedivělé vlasy, které mu rostou po šesti drastických cyklech chemoterapií, a k tomu parádní knírek. „Daří se mi dobře a zotavování po nedávné operaci probíhá úspěšně a bez komplikací,“ řekl před víkendem Gott, kterého teď čeká týdenní ozdravný pobyt mimo Prahu.

KAREL GOTT - VÍCE INFORMACÍ ZDE



Přečtěte si
-bello-
22. 5. 2016 • 00:40

Každej VIP blbec se fotí s flákem masa, knedlíkama a nejlíp s pivkem, jakože se přežírá a " národe" zírej ! , přesto jsem šlank. Stejně jak blbka Zagorka, Šinkorová, Špagáta ( ale ta není VIP ) atd. Ten svetr není svítivě zelenej, je hráškově zelenej !!!!!

aveneta
21. 5. 2016 • 16:41

e.benova11 ..... žádná vědma, stačí obyčejný rozum.když člověk překoná takovou náročnou nemoc a má 80 sátku na krku, měl by se věnovat svým nebližším a nikoliv myslet na kariéru...té si již užil dost, holt každý neumí tzv. odejít středem

qwertina
21. 5. 2016 • 13:54

zda se, ze Gott ma snahu venovat se predevsim sam sobe, pak je dlouho nic ... pak dcera Dominika, pak jeho rodina .. dalsi dcera pak dlouho nic ... a nakonec vnoucata o tech se nezminuje vubec. Preju mu uzdraveni a aby se venoval vice svym detem nez praci !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.