Václav Kopta: Otevřeně o magii dospívání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Václav Kopta: Otevřeně o magii dospívání!

Václav Kopta hraje denně v seriálu Ulice.
Václav Kopta hraje denně v seriálu Ulice. (Aha! - Alexandr Malachovský)

Je to jeho nejslavnější role! Radek Převrátil z kultovního filmu Sněženky a machři Václav Kopta (50) si ale posteskl, že mu věčné dotazy na tenhle 34 let starý film už vadí.

„Leze mi to na nervy! Ale je to těžký, tuhle roli už mi nikdo neodpáře. Je to prostě kultovní film. Lidé mě znají hlavně ze Sněženek a machrů, ale neví, co dělám aktuálně,“ posteskl si Kopta. „Dokud budou lidi jezdit na hory, chlastat tam a zamilovávat se, tak má ten film zajištěnou popularitu. Už teď na něm vyrůstá čtvrtá generace,“ řekl Václav.


„Jsem přesvědčený o tom, že jsme se všichni na horách zrubali, že jsme byli do někoho zamilovaní, líbily se nám nějaké kantorky, nějaké spolužačky… V tom je to kouzlo, v tom je ta magie,“ uzavřel Kopta, který je letos přesně 30 let stálým členem slavného Divadla Semafor. Navíc hraje v nekonečném seriálu Ulice a aktuálně se objevuje na obrazovce i repríze seriálu Gympl.



Přečtěte si
mekanik
20. 5. 2016 • 08:43

to je vůůůůl jak barák-neherec

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.