Bohdalová (85) po bujarých oslavách: Radost střídá smutek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bohdalová (85) po bujarých oslavách: Radost střídá smutek!

Jiřina Bohdalová si svůj chvályhodný věk užívá. Na druhé straně ale...
Jiřina Bohdalová si svůj chvályhodný věk užívá. Na druhé straně ale... (Kundrát Hykl / Aha)

Významné životní jubileum oslavila Jiřina Bohdalová hned několikrát. Jak ale narozeninová euforie opadá, uvědomuje si slavná herečka i druhou stranu mince.

Bohužel ne všichni z jejích hereckých kolegů a blízkých lidí měli to štěstí dožít se tak vysokého věku. „To je bolavé místo v mé duši. Jak člověk stárne, ztrácí jednoho po druhém kamarády, i ty nejbližší. Kdo mi schází nejvíc? Všichni, všichni mí milovaní kolegové a přátelé z branže či soukromí mi scházejí,“ řekla na webu novinky.cz s tím, že odmítla ty, po kterých se jí stýská, vyjmenovat. Byl by to prý příliš dlouhý seznam.


Bohdalová, která se před kamerou objevila poprvé ve čtyřech letech, je ve svém věku v neuvěřitelné kondici! Že jejímu hereckému umu stále není co vytknout, se mohli televizní diváci přesvědčit v novém filmu Každý milion dobrý, jehož premiéru uvedla Česká televize 1. května 2016.

JIŘINA BOHDALOVÁ - VÍCE INFORMACÍ NAJDETE ZDE



Přečtěte si
ararat
26. 5. 2016 • 17:45

p.Bohdalová je krásná ženská,vrásky ji sluší a malovat se má,jinak z ní bude šedá myška. p.Bohdalová stárne z grácii,je neskonalý talent,hrát v tak vysokém věku,tak to klobouk dolů.V jiných dobách byla obsazována hodně a proto ji bylo všude,umí zahrát totiž všechno a k úctě těmto Stella Zázvorková, Iva Janžurová, Dana Medřická .... jsou to jiné typy, ale nejsou o nic horší.,ano jsou jiné typy vyjma p.Janžurovou...komiček žen je poskrovnu a kdyby byly všechny stejné,tak nač by jsi se dívala. Kdyby byla herečkou Hollywoodu,tak by byla velmi slavná,bohužel žijeme v čekých podmínkách.

bernadette
26. 5. 2016 • 13:55

To je líčení vhodné na divadlo, neměli by ji fotit tak zblízka. Já bych ji za naši nejlepší herečku nepovažovala, dneska už je určitě lepší herečka její dcera. JB měla to štěstí, že jí bylo všude plno v dobách, kdy lidi mohli sledovat tak akorát dva programy ČT. V těch dobách ale bylo více skvělých hereček - Stella Zázvorková, Iva Janžurová, Dana Medřická .... jsou to jiné typy, ale nejsou o nic horší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.