Zpěvačku Zázvůrkovou (35) ničila záda: Od bolesti si pomohla sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zpěvačku Zázvůrkovou (35) ničila záda: Od bolesti si pomohla sama!

Dáša Zázvůrková si ood bolesti zad pomohla sama.
Dáša Zázvůrková si ood bolesti zad pomohla sama. (Foto: Facebook Dáši Zázvůrkové)

Zdraví občas potrápí každého, své si s bolestí zad užila i talentovaná zpěvačka a herečka Dáša Zázvůrková. Od bolesti jí však nepomohl lékař ale tvrdá dřina!

Vypadá jako křehká žena, ale volné chvilky netráví ve wellness centru ale na Vltavě, kde začala veslovat. „Je to relax , ale i moje zdravotní kůra. Začala jsem pravidelně veslovat zhruba před čtyřmi lety, kdy mě dost trápily bolesti zad a teď mám po problémech. Kde nezabraly babské rady a odborníci, tam pomohla voda, loď a vesla,“ uvedla Zázvůrková s tím, že na tento sport už nedá dopustit.

Zpěvačka vesluje hlavně pro zdraví a radost, vzhledem k tomu, že se jedná o olympijský sport, prozradila, komu při letošních hrách fandit. „Moje favoritka je olympijská vítězka z Londýna Mirka Knapková, která prvenství obhájí a všem to natře,“ svěřila Dáša Zázvůrková webu šíp.deník.cz.

 



Přečtěte si
defakto
11. 6. 2016 • 09:03

... bože , ten Vaculík sešel ! ... není to tak dávno co byl idolem mladých dívek a najednou je z něho vyhaslej důchodce. ... a Zázvůrkovou nemusím !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.