Gotta pustili z nemocnice a hned někomu zavolal! Víme komu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gotta pustili z nemocnice a hned někomu zavolal! Víme komu!

Karel Gott
Karel Gott (Foto Aha! - M. Pátek, P. Machan, D. Kundrát, M. Hykl)

Dobrá zpráva! Zdravotní stav Karla Gotta (76) se po operaci břicha zlepšil natolik, že ho lékaři o víkendu propustili do domácího léčení.

Má sice ještě bolesti, na které bere léky, ale už je ve svém. „Pan Gott je již z nemocnice doma,“ sdělila bez dalších podrobností zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. Gott ležel ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí, kde mu lékaři minulé pondělí odstranili provizorní zakončení trávicího traktu. To měl od náhlé příhody břišní z loňského podzimu. „Nějakou dobu ale ještě potrvá nezbytná rekonvalescence. A pak už hurá do života, zlehka i do toho pracovního,“ prohlásil zpěvák.


Karel ihned po propuštění z nemocnice zatelefonoval zpěvačce Gabriele Gunčíkové (22) a pogratuloval jí k úspěchu na mezinárodní písňové soutěži Eurovize, kde se dostala do finále. Cestu své oblíbenkyně soutěží sledoval v minulých dnech z nemocničního lůžka, odkud jí dokonce dal několik cenných rad.

Více informací o zdravotním stavu Karla Gotta si přečtěte ZDE!

Více informací o Gabriele Gunčíkové najdete ZDE!



Přečtěte si
-bello-
17. 5. 2016 • 12:44

Hurá na pódium asi těžko. S těmi střevy bude muset stát jak prkno. Pohybovou složku může za něj odfunět to jeho pastózní muzikálové střevo. (a to i s límcem pro případ, že by s sebou zase praštilo )

-bello-
17. 5. 2016 • 12:09

amp

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.