Svěrákova milenka z Kolji: Zdědil ji Ledecký! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Svěrákova milenka z Kolji: Zdědil ji Ledecký!

Kolja - Silvia roli Blanky ve filmu získala i díky tomu, že hrála osm let na housle.
Kolja - Silvia roli Blanky ve filmu získala i díky tomu, že hrála osm let na housle. (Foto pro Aha! – herminapress.cz, ara)

Zdědil milenku! Tak by se dalo popsat spojení Janka Ledeckého (53) se slovenskou kráskou Silvií Šuvadovou (43), která si střihla erotickou scénu se Zdeňkem Svěrákem (80) v oscarovém filmu Kolja.

Po úspěchu Kolji ve světě jí bylo Česko i Slovensko malé, proto se rozhodla hledat štěstí za oceánem. O to víc všechny překvapilo, když se objevila na kostýmové zkoušce k novému klipu Janka Ledeckého. Ten se bude odehrávat v Benátkách a herečka si v netradičním milostném příběhu zahraje zpěvákovi partnerku.


Roli svůdné cellistky Blanky, kterou se dostala do podvědomí českých diváků, získala až jako náhradnice. „Na castingu byla obsazena česká herečka. Teprve při natáčení si režisér uvědomil, že si v této roli představuje Slovenku. A na place byla Silvia v šoku, když se dozvěděla, že jde o erotickou scénu. Vyřešila to prý až dvojitá whisky,“ píše se v knize Příběh filmu Kolja. Jestli i v Ledeckého klipu ukáže kalhotky, to je zatím velká neznámá.

Kdo je Silvia Šuvadová?
Začínala v reklamách, vyzkoušela si i roli moderátorky, ale její prioritou je herectví. Od roku 2002 se snaží prosadit v mecce filmového průmyslu na západním pobřeží USA.

Smutné tajemství
Přestože je dnes herečka samý úsměv, skrývá za ním i hodně velkou bolest. V roce 2004 musela po tříměsíčním těhotenství podstoupit potrat.



Přečtěte si
-bello-
17. 5. 2016 • 23:56

vendetor JE ! A kór, když začne o odboji a historii a vůbec když hraje na intelektuálskou notu .

-bello-
17. 5. 2016 • 23:53

redakce AHA: nikoli v Mecce , nýbrž v Mekce !!!!!!!!! To není palatalizace velárů!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.