Halina Pawlowská: Banánové rybičky oslavíme prací | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Halina Pawlowská: Banánové rybičky oslavíme prací

Halině Pawlowské (uprostřed) gratulovali a šampíčkem si s ní připili i Štefan Margita a Gabriela Beňačková.
Halině Pawlowské (uprostřed) gratulovali a šampíčkem si s ní připili i Štefan Margita a Gabriela Beňačková. (pro Aha!: Miroslav PLEŠEK)

BRNO – Velkou slávu zažila ve středu odpoledne Halina Pawlowská (50) v brněnském studiu České televize. Natáčela tam totiž jubilejní, už třístý díl své show Banánové rybičky.

„Ráda bych to pořádně oslavila, ale pan režisér mi řekl, že budu slavit prací,“ přiznala hned na úvod natáčení Halina.

Poslední ze třetí stovky Banánových rybiček věnovala populární moderátorka tématu pohodlí a jako hosty si pozvala operní hvězdy Štefana Margitu a Gabrielu Beňačkovou. „Zažil jsem s manželkou zemětřesení v Japonsku,“ zavzpomínal na chvíle nepohodlí v luxusním hotelu Margita s tím, že se bál nejen on, ale i jeho žena, zpěvačka Hana Zagorová.

Beňačková se zase rozvyprávěla nejen o svých představách pohodlí, ale Pawlowské i gratulovala k vytrvalosti. „A doufám, že natočíš dalších tři sta dílů,“ popřála. „Původně jsem to tak daleko neviděla,“ přiznala jí stálice České televize, jejíž Banánové rybičky se na obrazovkách ČT1 vysílaly poprvé 11. února 1999. A stále si drží velmi dobrou sledovanost „Od té doby jsem přivítala šest set hostů a ráda bych ještě pozvala spisovatele Milana Kunderu a amerického režiséra Stevena Spielberga,“ dodala Halina, která za Rybičky získala i tři prestižní ceny popularity TýTý.

Jubilejní Banánové rybičky se Štefanem Margitou a Gabrielou Beňačkovou odvysílá Česká televize za měsíc, v úterý 23. května večer.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.