Bývalý král moderátorů Aleš Cibulka (39) je na dně! Je bez práce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bývalý král moderátorů Aleš Cibulka (39) je na dně! Je bez práce!

Moderátor Aleš Cibulka po kolapsu z přepracování nabírá nový dech.
Moderátor Aleš Cibulka po kolapsu z přepracování nabírá nový dech. (Foto: archiv A. Cibulky, TV Barrandov, ara)

Vstal z mrtvých! Aleš Cibulka (39) se včera po čtyřech měsících rekonvalescence po kolapsu z přepracování vrátil do Českého rozhlasu, kde moderoval další díl populární show Tobogan. Zatímco v rádiu mu místo drželi, s televizí je to špatné. Proto teď Aleš shání práci, díky které bude vidět! A je zoufalý, protože kdo není vidět, nemá tolik kšeftů!

Nejprve tvrdil, že bude doma jen v lednu a v únoru, nakonec si ale zdravotní volno protáhl. Není tedy divu, že v pořadech na TV Barrandov a si za něj našli (dočasnou, nebo možná i trvalou) náhradu. Nechtěli už prostě čekat!  

Návrat do ČT?

„V poslední době mě potěšilo několik zajímavých nabídek z televize, takže věřím, že se brzy objevím na obrazovce! Ale víc zatím nemůžu ani naznačovat,“ řekl Nedělnímu Aha! Aleš, kterého nedávno fotografové zastihli, jak vychází z budovy ČT na Kavčích horách. Je tedy možné, že se vrátí do tohoto veřejnoprávního média, kde už před lety např. uváděl pořad Kolo plné hvězd. Deset roků také ve veřejnoprávní televizi moderoval Dobré ráno...


Mikrofon chyběl
Do Toboganu se včera Cibulka vrátil zatím jen na skok. „Rozhlasový mikrofon mi chyběl, těšil jsem se na povídání s hosty i na setkání s fanoušky, kteří mi během mé profesní přestávky poslali mnoho krásných a povzbuzujících vzkazů,“ prohlásil Aleš.

Zaskočili za něj
„Během následujících týdnů a v červnu se postupně v Toboganu rozloučí všichni, kteří za mě během čtvrtroku zaskakovali – tedy Honza Rosák, Halina Pawlowská, Martin Hrdinka a Václav Žmolík. Já budu moderovat ještě 4. června Tobogan v pyžamu. Během léta pak čekají posluchače tradiční reprízy toho nejlepšího a od září opět sobotu co sobotu se budou setkávat se mnou,“ prozradil Cibulka.
Chystá kalendář
„Chtěl bych moc poděkovat všem svým příznivcům i zaměstnavatelům za to, že mi dopřáli chvíli oddychu, prý se tomu dnes říká kreativní pauza,“ dodal pro Nedělní Aha! Aleš, který pro své fanoušky mimo jiné chystá další díl Cibulkova kalendáře pro filmové pamětníky.

Dříve byl na roztrhání aneb Tohle v roce 2015 připravil a natočil:
•    45 dílů pořadu Sejdeme se na Cibulce
•    megashow 100. dílu Sejdeme se na Cibulce
•    130 dílů České tajenky
•    11 dílů Cibulkovy zábavné tajenky
•    13 dílů pořadu Vše nejlepší
•    seriál Stopy života
•    Barrandovský Silvestr

Objíždí kulturáky
Cibulka ještě před návratem do Českého rozhlasu rozjel zájezdovou show. „Objíždím s ní divadla a kulturní domy po celé republice, v dubnu jsme například byli s Evou Pilarovou a Petrem Jablonským v Mladé Boleslavi,“ svěřil se moderátor.

Přítel ho hýčká
„Mým psychiatrem je můj partner Michal. Teď jsem doma hýčkán, vyvařuje mi, dělá mi snídaně, obědy, večeře...“ prohlásil Aleš o svém příteli Michalu Jagelkovi.



Přečtěte si
rezacek
25. 6. 2017 • 20:01

Například v Supermarketu může rovnat zboží.

rezacek
25. 6. 2017 • 19:58

Konečně jde tenhle teplomet do haj/zlu. Člověk se už bál otevřít i konzervu, aby na nj nevykoukl.

aveneta
21. 5. 2016 • 09:40

No...ani se nedivím, když jsem na to občasně mrkla, byl tam znát ten jeho 4% výraz i v moderování, což většina lidí tedy nemusí

ararat
20. 5. 2016 • 21:53

,Markéto seniorko 58*&-bello- Pokud nerozumíš dikci zákona,pak ti není pomoci,ty stahovat nemůžeš,blbko,jsou na to autorká práva,pokud to ale děláš tak pácháš trestný čin. už si to jednou provždy už konečně pamatuj...víš co tě čeká,když ti paměť vynechává...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.