Přiznání Miroslava Donutila (65): Sex s kolegyní maminky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Přiznání Miroslava Donutila (65): Sex s kolegyní maminky!

Miroslav Donutil se netají tím, že se v mládí rád otočil za každou sukní.
Miroslav Donutil se netají tím, že se v mládí rád otočil za každou sukní. (Foto Aha! – Roman Souček)

To, že byl oblíbený herec a vypravěč Miroslav Donutil v mládí nespoutaným lvem salonů, nebylo nikdy velkým tajemstvím. Jedno tajemství spojené s jeho slabostí pro ženy před nedávnem ale prozradil.

„Moc slušný jsem nebyl. Já toho zažil! Dělali jsme různé přebory, holky jsme bezuzdně balili,“ přiznal bez okolků ve své talk show Na kus řeči. Jednou se mu při dobývání ženské přízně ale podařil husarský kousek!


Sbalil krásnou holku a prožil s ní noc plnou vášní. Když se u ní druhý den ráno probudili, kráska se Donutila zeptala, čím se vlastně živí. Když odpověděl, že je hercem v divadle Na provázku s tím, že tohle tenkrát začínající brněnské divadlo určitě nebude znát. Ona ho ale překvapila! Divadlo znala a nejen to. „Tam výborně znám jednoho kluka, jmenuje se Mirek Donutil,“ vypadlo z ní. Donutil nejdřív nevěděl, jestli si z něho nedělá legraci, ale když mu začala vyprávět, kdy měl spalničky, kde prožil dětství a kam jezdil na prázdniny, jen lapal po dechu. Neudržel se a vytáhl občanku. Záhadná krasavice se vylekala, začala křičet a Donutila ze svého bytu vyhánět.
Donutil vůbec nevěděl, co si o ní má myslet. Uvažoval nad tím, že se vyspal s čarodějnicí nebo věštkyní, jinak že to prý není možné, že všechno tohle ví, aniž by ho kdy viděla. Všechno ale vyšlo najevo za pár dní. „Přišel jsem k mámě do práce a ONA seděla z druhé strany jejího pracovního stolu,“ vzpomínal herec na své tehdejší zděšení. Jak správně podotýká týdeník Sedmička, ukázalo se totiž, že Donutil podědil vypravěčské geny po své mamince, která při vyprávění kolegyni nevynechala jediný detail. Dnes už se tomu představitel doktora Martina směje, ale tenkrát by se prý nejraději propadnul do země.



Přečtěte si
mekanik
14. 5. 2016 • 21:12

Pohádkář

wanaxa
14. 5. 2016 • 11:26

Mně spíš vadí, že je na TV1 pořád od rána do večera. Ve všech pořadech. Kvůli tomu tuto stanici už nelze pouštět. Na to si stěžují už všichni. Fakt už dost. Čeho je moc, toho je příliš, i kdyby byl sebelepší herec. Koukat pořád jen na něho, díky ne!

kiwi65
13. 5. 2016 • 21:26

Na blba kterej se živí vyprávěním historek který někde zaslechl si myslím svoje.A takovejch obstarožích blbů co vykládajî jaký jsou kanci potkám v každý hospodě spoustu,jen s tím rozdílem že si nenechávají zaplatit.

ararat
13. 5. 2016 • 20:08

MARKÉTO SENIORKO 58*&AMPLITUDO jestli je blb to nevím,ale ty jsi blbá jak vidle,a k tomu jsi nula

majojo
13. 5. 2016 • 18:09

Když se tak dívám na tvé současné fotky, věřím ti, Míro, věřím! Ani v mládí to nebylo lepší. Zvlášť, když jsi je za sebe nechával platit večeři.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.