Jana Krytinářová (26): Pravda o tátově umírání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jana Krytinářová (26): Pravda o tátově umírání!

Jana Krytinářová na tátu stále vzpomíná.
Jana Krytinářová na tátu stále vzpomíná. (Foto: Profimedia.cz, ara)

V dubnu by herec Jiří Krytinář oslavil 69. narozeniny. Dcera Jana na tátu, který zemřel před půl rokem, stále vzpomíná.

V době, kdy Jiří Krytinář zemřel, se spekulovalo o příčině jeho náhlého úmrtí. Sice se mluvilo o plicní embolii, ale nakonec vyšlo najevo, že se jednalo o infarkt, což v rozhovoru pro magazín deníku MF Dnes potvrdila i jeho dcera Jana. „Táta se dlouhodobě léčil se srdcem. V posledních letech měl navíc nadváhu, což jeho stavu moc nepřispívalo. Umřel náhle a okamžitě. Doufám, že se netrápil,“ posteskla si.


Nadváhy, která se výrazně podepsala na zhoršení jeho zdravotního stavu, docílil hlavně pohodlným způsobem života. „Táta skoro nepoužíval hromadnou dopravu. Měl speciálně upravené auto, takže se všude vozil. Nechtěl už moc chodit, v tramvaji nebyl třeba deset let,“ řekla Krytinářová, které táta stále moc chybí. Měli spolu velké plány. Po dokončení jejího studia (promovala dva dny před Krytinářovým pohřbem, pozn. red.) chtěli společně cestovat. Měla prý pocit, jakoby jí chtěl otec vynahradit dětství, kdy byl hodně mimo domov kvůli zájezdům s divadlem.



Přečtěte si
mekanik
14. 5. 2016 • 20:50

Janička mele.krátce před smrtí táty měla na fcb profil Jana neKrytinarova a všude hlásala že s ním nechce mít nic společného.je to fííča

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.