Borhyová se nezdá! Vzala kšeft Kostkové: Za desetitisíce... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Borhyová se nezdá! Vzala kšeft Kostkové: Za desetitisíce...

Lucka trumfla Terezu! Blondýnka nahradí brunetku v nové kolekci!
Lucka trumfla Terezu! Blondýnka nahradí brunetku v nové kolekci! (Foto pro Aha! – Infinite/Lenka Hatašová a TV Nova)

Blondýna trumfla brunetu! To je případ Lucie Borhyové (38) a Terezy Kostkové (39). Hvězda televize Nova se totiž stala novou tváří české módní značky, které tři roky kralovala herečka a moderátorka StarDance na konkureční České televizi.

„Tak, a je to venku. Novou tváří pro kolekci podzim – zima 2016/17 se stává Lucie Borhyová. Už teď se těšíme na nový katalog. Tímto děkujeme Tereze Kostkové za úžasnou tříletou spolupráci,“ oznámila s nadšením módní značka na sociální síti. A podle fotografií, kterými se na svém profilu pochlubila i sama Lucie, to byla sázka na jistotu. Blonďatá moderátorka má pro modeling velký talent.


„Je pravda, že jsem nabídky na práci v modelingu dostávala. Když mi bylo šestnáct, sedmnáct a jela jsem tramvají, tak mě kolikrát zastavovali agenti z různých modelingových agentur,“ prozradila deníku Aha! Borhyová. A dokonce měla před sebou slibnou kariéru.

„Dostala jsem i několik nabídek na focení. Některé jsem využila, byla jsem například i na několika různých vlasových přehlídkách, ale modelingová dráha mě nelákala. Takže jsem si tím spíš jen tak přivydělávala při škole,“ dodala Lucie, která si focení s Lenkou Hatašovou užívala. I přesto, že ve dvaceti stupních fotila kolekci teplých bund!



Přečtěte si
-bello-
11. 5. 2016 • 11:05

Co ještě nekoupil Babiš ? Asi bude i její máma ksicht na bundy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.