Nejkrásnější chlap planety je ČECH! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nejkrásnější chlap planety je ČECH!

V Česku už nemáme jen nejkrásnější ženy, ale už i muže!
V Česku už nemáme jen nejkrásnější ženy, ale už i muže! (Foto pro Aha! – Muž roku, ara)

Cesta za titulem draze vykoupená hladověním. Vyplatilo se! Tomáš Martinka (26) z Mostu vyhrál mezinárodní soutěži mužské krásy Mister Global 2016 thajském Čiang Mai. Nejkrásnějším mužem planety je tak Čech!

„Děkuji své rodině, kamarádům a všem co mi fandili. Sám tomu nemůžu uvěřit! Mé pocity jsou nepopsatelné,“ vzkázal Tomáš bezprostředně po získání titulu do Česka ředitel soutěže Muž roku David Novotný. „Jsem plný dojmů a zážitků, které budu muset všechny vstřebat, jinak jsem hodně hladový. Celou dobu v Thajsku jsem jedl jenom suchou rýži, aby moje postava nějak vypadala. Teď se nemůžu dočkat, až si dám pořádné české jídlo,“ svěřil se Martinka.

Tomáš Martinka v celé své kráse.

Jenže jej čekají ještě dva týdny v Thajsku a až pak teprve poletí domů. „Tomáše čeká nyní řada poviností a bude cestovat po celém světě. Musí reprezentovat soutěž Mister Global a účastnit se nejrůznějších charitativních projektů,“ prozradil David Novotný na adresu Tomáše, jenž na světovou soutěž postoupil díky své účasti v české soutěži Muž roku 2015, kde skončil na druhý.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.