Kamila Kikinčuková: Dojemné loučení s miminkem! Nechtěla ho pustit z ruky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kamila Kikinčuková: Dojemné loučení s miminkem! Nechtěla ho pustit z ruky...

Jako Stela Seifertová herečka v Ordinaci skončila.
Jako Stela Seifertová herečka v Ordinaci skončila. (Foto TV Nova	)

To je dojemné! Těhotná sestřička Stela Seiferová, která v úterní Ordinaci tragicky zemře na následky autonehody, své dítě nikdy neuvidí. Zato její představitelka Kamila Kikinčuková (27) se s ním stihla pomazlit alespoň v pauzách mezi natáčením. Už se spolu totiž neuvidí... 

Během boje o záchranu Stelina života Petr Rychlý (50) coby doktor Čestmír Mázl nenarozené miminko zachrání, jenže Stelu už ne. Kamilu nesmírně mrzí, že po roce a půl v seriálu končí. Proto se během přestávek mezi natáčením různých scén s maličkým alespoň řádně pomazlila, protože už spolu žádné záběry nenatočí.

„Byla z něj úplně hotová, asi jí tikají biologické hodiny,“ prozradili deníku Aha! lidé ze štábu s tím, že ho nechtěla pustit z ruky.

Dcera herců Pavla (56) a Jindřišky (61) Kikinčukových je totiž jedináček a sama děti ještě nemá. „Určitě bych je jednou chtěla, ale zatím mám ještě určitě čas,“ usmála se Kamila, která má pět let přítele a zatím se soustředí na svou hereckou kariéru.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.