Borhyová v Bailandu - PODVOD? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Borhyová v Bailandu - PODVOD?

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (aha! – Marek Pátek, Martin Pekárek)

PRAHA – I otrlí sázkaři nevěřícně kroutí hlavou! Nad taneční soutěží Bailando a speciálně nad soutěžící moderátorkou Lucií Borhyovou (28) se stahují mraky pochybností a podezření. Společnost Sazka vypsala kurzy na vítězství v Bailandu ještě před začátkem soutěže.

Kliknutím zvětšete

PRAHA – I otrlí sázkaři nevěřícně kroutí hlavou! Nad taneční soutěží Bailando a speciálně nad soutěžící moderátorkou Lucií Borhyovou (28) se stahují mraky pochybností a podezření. Společnost Sazka vypsala kurzy na vítězství v Bailandu ještě před začátkem soutěže. A během krátké chvíle přijala velké množství podezřelých sázek právě na vítězství Borhyové! A to v momentě, kdy ještě nikdo z diváků neviděl ani jednoho ze soutěžících tančit!

„Na vítězství Lucie Borhyové a jejího tanečního partnera Petra Pika sázelo tři čtvrtiny všech sázkařů,“ přiznává tiskový mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund. „Kdo sázení trochu rozumí, tak něčemu takovému nemůže uvěřit. Takové množství sázek ještě před začátkem soutěže je více než podezřelé. Je naprosto absurdní sázet na něco, co nikdo neviděl. Nebo v tom musí být něco jiného,“ tvrdí slavný sázkař Zdeněk Kaplan (59). Ten na nesportovních sázkách vydělal už téměř dva a půl milionu korun a zatím nikdy neprohrál.

Televize Nova sice vylučuje, že by bylo možné Bailando nějak ovlivnit, jenže podivné sázky na Borhyovou svědčí o něčem úplně jiném. Sazka tak musela kurz na vítězství Borhyové krátce po jeho vypsání výrazně snížit. V případě vítězství krásné moderátorky i tak už přijde Sazka o velké peníze, které mohou dosáhnout až řádů milionů korun. „Je to opravdu velmi podivné. Já o sázkách na Bailando zatím neuvažuju. Raději jsem vsadil šest set tisíc na to, že se francouzským prezidentem stane Sarkozy,“ uzavírá Kaplan, který vydělal přes půl milionu korun, když vsadil na to, že první českou SuperStar se stane Aneta Langerová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.