Střídačku vyměnil za bidýlko: Růžička cukruje jako zamlada! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Střídačku vyměnil za bidýlko: Růžička cukruje jako zamlada!

Před zápasem s Kanadou si udělali společné selfíčko.
Před zápasem s Kanadou si udělali společné selfíčko. (Foto: Facebook, ČT Sport, ara)

Reprezentační střídačku vyměnil za sedačku vedle své nové přítelkyně. Ještě před rokem Vladimír Růžička (52) koučoval nároďák. Teď po korupční kauze na jeho zápasech zamilovaně »vrká« s Maruškou (27). Tak jako v úterý na Kanadě.

„Zas je tu jaro je tu, lidi šílí, líbaj se jak o život navzájem,“ zpívá ve známém hitu Láska je láska Lucie Bílá. Jaro přišlo evidentně i na »Růžu«. Zatímco jeho láska Marie hypnotizovala ledovou plochu O2 areny, on ji láskyplně šimral na krku, šeptal do ouška a líbal na tvář. A to vše pod dohledem televizních kamer.


„A Vladimír Růžička v hledišti s novým doprovodem,“ obohatil dlouhý záběr na zamilovaný pár komentářem Robert Záruba. I když od úmrtí Růžičkovy ženy Evy (+53), která podlehla rakovině, uteklo jen lehce přes dva měsíce, současný trenér Chomutova se za nový vztah nestydí. A nic na tom nemění ani fakt, že vyučená prodavačka Marie si přivydělávala lechtivými tanečky v Německu. Láska je prostě láska. A zřejmě by ji neutnulo ani vězení, které Vladimírovi kvůli zpronevěře hrozí.



Přečtěte si
ararat
7. 5. 2016 • 22:14

Markéta neví co je to ksindl...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.