Exkluzivní fotky z oslavy Bohdalové: Gottův šedý ježek a darů lavina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exkluzivní fotky z oslavy Bohdalové: Gottův šedý ježek a darů lavina!

Jiřina Bohdalová měla narozeninovou oslavu snů!
Jiřina Bohdalová měla narozeninovou oslavu snů! (Foto: Martin Hykl, Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Paparazzi)

Narozeninová oslava Jiřiny Bohdalové byla bezesporu večírkem roku. Oslavenkyni přišlo gratulovat mnoho nejen známých osobností. Přišel i  Karel Gott (76), který v průběhu oslavy dokonce sundal i klobouk.

Na největší mejdan tohoto roku dorazily stovky lidí, kteří herečce nejen pogratulovali, ale přinesl i mnoho krásných dárků. Herečka si svou oslavu pořádně užila, nejen díky dárkům, ale hlavně díky velmi příjemné společnosti.

„Jdu popřát Jiřince,“ řekl Karel Gott redaktorům Blesku při příchodu do paláce a oslavenkyni darem přivezl vzrostlé keříky bylinek – tymián a rozmarýn. V průběhu večera Gott šokoval, a to když sundal klobouk, bez kterého se v poslední době neobjevoval. Zpěvák však nejen oslavenkyni, ale i hosty potěšil ještě jednou. Při krájení dortu se přidal do sborového zpěvu!

Kromě Karla Gotta a Simony Stašové přišlo Bohdalové popřát i mnoho dalších známých osobností. Dorazil Miloš Zeman, Laďa Kerndl, Zlata Adamovská, Martin Dejdar, Kristián Kodet, František Ringo Čech a mnoho dalších, mezi nimiž nemohl chybět slovenský miliardář Lubomír Focko.

Kdo všechno dorazil na oslavu 85. narozenin herečky Jiřiny Bohdalové do Michnova paláce se podívejte ve fotogalerii.

 

Více zajímavostí nejen o oslavě Jiřiny Bohdalové si přečtěte ZDE!

 

 

 



Přečtěte si
1pravda1
11. 5. 2016 • 11:45

U madam Vondráčkové Heleny není diskuze, manžílek to zřejmě zakázal a je to dobře, zase by se soudili Lhářka Vondráčková, prý nevěděla na Floridě, že má Bohdalka narozeniny, fakt tomu někdo věří, že měsíc neměla telefon a že jí to nenapsala ani její nejlepší kamarádka Zelenková, která na oslavách byla? Nelži Heleno, tvůj manžílek ti zřejmě zakázal někde chodit!!! Už teď po tobě ani pes neštěkne... no odzpíváno máš.

ararat
11. 5. 2016 • 06:59

Markéto seniorko 58* -bello-..ANO patří k tobě a ty to víš nejlépe. Není to o nějaké Markétě,ale je to o tobě Markétě Sommerové ze Stodůlek toto už jsi dávno přiznala a je to jenom tvůj problém.Tak se měj a buď slušná,i když si to nemyslím,ty jsi se nikdy nezměnila a asi to tak zůstane.

-bello-
11. 5. 2016 • 00:15

ararat jsi magor.Pokud mě budeš nazývat jinak, než mým nickem, neodpovídám.Nepatří mi tvoje různá oslovení.Tedy se ochudíš, budeš tady smolit o nějaké Markétě atd. a odezva žádná. Jak chceš, je to na tobě!

ararat
9. 5. 2016 • 08:28

Nikoliv Markéto,já nejsem přes hranu,Tak to bylo a kdo je tady přes hranu jsi právě TY Markéto a tady jsi mi potvrdila svůj nick,že je tomu tak,jsi prostě psychopatka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.