Uniklo ze scénáře: Další smrt v Ordinaci! Poprava začne ve čtvrtek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Uniklo ze scénáře: Další smrt v Ordinaci! Poprava začne ve čtvrtek!

Žádného pacienta už neošetří.
Žádného pacienta už neošetří. (Foto: TV Nova)

Letos to bude teprve první úmrtí v Ordinaci v růžové zahradě 2, zato ale pořádně dramatické! Kamila Kikinčuková (27) alias zdravotní sestřička Stela Seifertová způsobí autonehodu a marně bude bojovat o život svůj i svého dosud nenarozeného dítěte!

Kvůli šílené hádce s otcem miminka Braněm Holičkem (30) alias MUDr. Tomášem Zajícem sedne herečka za volant velmi rozčilená a v nepřehledné zatáčce se pokusí vyhnout protijedoucímu autu. Svůj vůz ale otočí na střechu!

Jak to dopadne?

„Následující díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 budou velmi napínavé, divákům ale děj prozrazovat nebudeme. Mohu potvrdit, že v zítřejším díle dojde k autonehodě Stely a Tomáše. Jak ale tato nehoda dopadne, na to si diváci budou muset počkat do dalších dílů,“ řekla deníku Aha! tisková mluvčí TV Nova Alžběta Cimová.

Zástava srdce
My ale víme víc! „Nehodou začne skutečně dechberoucí scéna, kdy ji převezou do kamenické nemocnice. Lékaři ji budou operovat, ona ale bude šíleně krvácet a nakonec se jí zastaví srdce při jeho masáži,“ prozradil zdroj z natáčení s tím, že nenarozené miminko zažije dramatický příchod na svět. Když už to bude vypadat beznadějně, nakonec se nadechne a přežije!

Točilo se týden
Samotné natáčení akční scény bylo velmi náročné. Točilo se v kuse celý víkend.

Odchází po 114 dílech
Kamila Kikinčuková se v Ordinaci dlouho neohřála. Do seriálu nastoupila loni v lednu i se svým otcem Pavlem Kikinčukem (56), který dál zůstává jako ředitel nemocnice. Poprvé se herečka objevila v 541. díle a naposledy ji diváci uvidí příští úterý v 655. epizodě s názvem Čas narození, čas smrti.



Přečtěte si
6010
7. 5. 2016 • 11:13

Ordinace je jediný seriál, na který naše rodina kouká.A nezdá se nám, že by to byla slátanina.Je to prostě život se vším všady.A hlavně jsou zde výborní herci.

barbatus
4. 5. 2016 • 14:06

Prý že uniklo ze scénáře.... hahaha. Prostě se pan redaktor podíval na Nově na netu o dva díly dopředu a ejhle.... "uniklo".

lambrika
4. 5. 2016 • 11:58

a co ten horor ukončit hvězdnou válkou ?? čím delší seriál , tím větší slátanina nebo z toho udělat muzikál - to teď taky letí

lalia
4. 5. 2016 • 09:48

Je to o životě.Tak to přece v životě chodí.I smutné věci se dějí.Mě baví sledovat jak ostatní reagují na cokoliv,dobře tam scénárista uvádí jakou má kdo povahu a divák vidí co je správné a co špatné.To neplatí jen o jedné příhodě.Vždy si divák může odnest ponaučení z děje.Já seriály neodsuzuji.Není třeba se dívat jen na akční filmy a horory.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.