Frontman Elánu Jožo Ráž (61): Děsivé proroctví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Frontman Elánu Jožo Ráž (61): Děsivé proroctví!

Zpěvák slovenské skupiny Elán se přizbnal k obavám ze současného světového dění.
Zpěvák slovenské skupiny Elán se přizbnal k obavám ze současného světového dění. (ČTK)

Po nepříznivé prognóze Františka Ringo Čecha, který uprchlíky považuje za reálnou hrozbu 3. světové války, vystoupil se svými obavami také zpěvák slovenské skupiny Elán Jožo Ráž.

Ten se v diskusním pořadu DVTV rozpovídal o svém zklamání ze současného dění ve světě, ve kterém se postavení občana výrazně zhoršilo. „Svět se bortí, všechno je stále horší. Daně jsou vyšší, víc předpisů, víc všeho. Ceny jsou vyšší,“ postěžoval si.


Nejen moderátora pořadu Martina Veselovského (43) překvapil s odtajněním svého politického přesvědčení. Nostalgicky vzpomínal na období totality, kdy Československo ovládali komunisté. „Svým přesvědčením jsem komunista, i když jsem nikdy nebyl v žádné straně. Mám světonázor velice podobný tomu, který hlásají komunisti nebo křesťanská víra, které jsou velice kompatibilní oba. Hlásají v podstatě to samé, každému podle jeho zásluh a nepídit se za materiálním bohatstvím, ale spíš pracovat na sobě,“ řekl. Jak uvádí web parlamentnilisty.cz, prohlásil také to, že komunismus byl daleko lepší než dnešní kapitalismus, a že daleko větší strach má z Ameriky, než z Ruska. „Rusko považuji za jistotu. Za zabezpečení toho, že tu máme ještě jakýs takýs klid a mír,“ řekl s tím, že má ale obavy z toho, že svět směřuje k válce.



Přečtěte si
sadia
5. 1. 2019 • 12:19

Ma pravdu.To co se deje ted, tak to radeji pred rok 1989.Republika je vydrancovana, prosperujici podniky zniceny, plno bezdomovcu, fetaku a v dohlednu blizici se radikalni islam a pravo šaria.

st.rec
15. 5. 2016 • 12:36

Dnes nevyrábíme skoro nic protože textilky,strojírny,potravinářské podniky,obuvnictví a mnoho dalšího je zrušeno.Ale máme plné sklady politiků,úředníků,exekutorů,plzeňských advokátů,poradců pro všechno a nic,máme i chráněné menšiny v Chanově a velkém okolí,máme neziskovky-prostě samé užitečné a bez nákladů?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.