Dva roky po sebevraždě Ivety Bartošové (†48): Arturovi se nevídaně daří!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dva roky po sebevraždě Ivety Bartošové (†48): Arturovi se nevídaně daří!!

Iveta Bartošová by dnes byla na svého syna hrdá.
Iveta Bartošová by dnes byla na svého syna hrdá. (Foto Aha! – Martin Hykl, herminapress.cz, ara)

Máma by z něj měla radost. V pátek uplynuly dva roky od dobrovolného odchodu Ivety Bartošové (†48) a její syn Artur (19) sklízí se svou kapelou jeden úspěch za druhým. Dokonce už chystá první desku.

Nejenže je syn hudebníka Ladislava Štaidla (71) díky skupině Behind The Mirror (Za zrcadlem) mezi vrstevníky oblíbený a na koncertech si užívá neustálou přízeň fanynek. Nyní si plní sen každého začínajícího muzikanta v nahrávacím studiu.


„Teď nás nějakou dobu neuvidíte. Důvodem je nahrávání našeho prvního alba, které je a bude pro nás teď tím nejdůležitějším,“ stojí na stránkách Arturovy metalové kapely, která si od vystupování dává pauzu a plně se věnuje práci.
„Přesunuli jsme se i do nové zkušebny, kde pro vás drtíme songy na náš další koncert,“ vzkazují svým fanouškům na sociální síti členové skupiny, kterou založil syn Bartošové v roce 2014 se spolužákem ze střední školy.

Metalové Knoflíky lásky?
Osm měsíců od prvního koncertu a prvního videoklipu se Arturovi v hudební branži opravdu daří. Možná některým textem osloví publikum stejně jako kdysi máma Iveta se svým prvním albem Knoflíky lásky, které natočila s Petrem Sepéšim (†25). I když posluchači jejich kapely nejsou příznivci sladkého popu, ale drsného metalu...



Přečtěte si
ilona700
13. 5. 2016 • 20:13

Ararat za prikladanie cudzej identity ta mozem nechat sudit! Ale kazdy kto si precita tvoje prispevky tak mu je jasne ze si retardik....

ararat
10. 5. 2016 • 10:29

BYL SNAD DÍTĚTEM CO CHODIL DO ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Ivetka byla nemocná,a tento stav se píše od doby kdy se zabil Sepéši.Možná ji nebylo pomoci a Rychtář byl ten co ji pomohl na onen svět,kdo ví jak s ním žila a jaký na ní byl.Já si myslím,že nedobře.Držme mu palce ať je úspěšný.a slavík není směrodatný pro úspěch.

ararat
9. 5. 2016 • 16:54

Markéto&ilona700 proč se prozrazuješ,slovensky to napsat neumíš,snažíš se skrýt,ale nejde ti to...smázli tě tak jsi psala pod jiným nickem?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.