Nemocný Karel Gott (76): Chystá překvapení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nemocný Karel Gott (76): Chystá překvapení!

Přestože Karel Gott není ještě zcela zdráv, chystá nový muzikál se Sagvanem Tofim.
Přestože Karel Gott není ještě zcela zdráv, chystá nový muzikál se Sagvanem Tofim. (Foto pro Aha! – Lenka Hatašová)

Je to nezmar! Místo toho, aby po boji s rakovinou mízních uzlin sbíral síly na operaci dutiny břišní, která ho čeká koncem týdne, vrhl se Karel Gott (76) do práce. Chystá muzikál sestavený ze svých písní!

Dílo s názvem Čas růží se zrodilo už před pěti lety v hlavě Sagvana Tofiho (51). „Nejtěžší pro mě bylo celé ty roky všechno utajit. Pokaždé, když jsem Karla potkal, měl jsem nutkání říct mu, na čem pracuju. Ale to šlo až ve chvíli, kdy jsem byl sám vnitřně přesvědčen, že by ho ten příběh mohl zaujmout,” vzpomíná Tofi, jemuž spadl kámen ze srdce, když Mistr projevil nadšení.


„Na první dobrou jsem zkrátka věděl, že Sagvanův námět má nápad, a hned mi bylo jasné, kolik měl Sagvan se scénářem práce, aby obsahově k příběhu seděly písně,” řekl Karel, který se na tvorbě muzikálu podílí jako umělecký supervizor. Dokonce byl i na první čtené zkoušce. Premiéra se plánuje na jaro příštího roku v Hudebním divadle Karlín.

RAKOVINA KARLA GOTTA - VÍCE INFORMACÍ ZDE



Přečtěte si
-bello-
3. 5. 2016 • 12:05

Gott se někde naučil frázi, že "projekt má nápad! , má duši" Tak vidí i poslední muzikál Michala Davida .Nápad Toffiho vidím já takhle : je to příběh Sněhem zaváteho Honáka krav , na jehož kravkách si sem tam odpočine včelka Mája s Vilíkem po Cestě rájem, kdy znavený honák stráví Půlnoc v motelu Stop s Pretty Woman , který šeptá Mám zlatej důl a oba splynou a pak jim zazní Zvonky štěstí , ale přijde Mistrál a s ním to švihne a Rána hlavou zdi Bodne línou paměť do slabin a on se ptá : Už dávno jsem ti dal klíč ? A končí to tak, že Chce zpátky dát čas

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.