Gott (76): Další operace! Dcera Charlotte (10): Drahá škola v cizině... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gott (76): Další operace! Dcera Charlotte (10): Drahá škola v cizině...

Charlottka, která oslavila desáté narozeniny, překvapila své rodiče touhou studovat v zahraničí.
Charlottka, která oslavila desáté narozeniny, překvapila své rodiče touhou studovat v zahraničí. (Foto Aha! – Martin Hurda, David Kundrát)

Ten čas ale letí! Dcera Karla Gotta (76) Charlotte Ella oslavila v sobotu s rodinou a kamarády 10. narozeniny! Malá slečna dělá rodičům jenom radost. Podle informací Aha! je ale v minulých dnech překvapila přáním, že by jednou ráda studovala v zahraničí.

„Přišla s tím, že až bude větší, chtěla by zkusit studia v cizině! Jazyky zvládá bezvadně, takže by se tam neztratila. Ivana s Karlem jsou na Charlottku hrdí, ale tohle je docela překvapilo,“ řekl nám důvěryhodný zdroj z rodiny Gottových. Sám Karel o svých dcerách v poslední době nemluví, nekomentoval tedy ani to, co říká na Charlottčiny plány.

„My jsme se s Ivanou rozhodli, že budeme děti chránit, že už o nich nebudeme nic říkat do médií! Mají právo na to vyrůstat v klidu,“ sdělil zpěvák, který nedáno porazil rakovinu mízních uzlin. Je to ale právě Karel, který už dříve řekl, že bude své dcerky ve všem podporovat. A pokud by za pár let skutečně Charlottka udělala zkoušky na nějakou školu v cizině, jistě by ji finančně i morálně podpořil, aby mohla odejít a studovat. Však už od podzimu roku 2012 platí Charlottce prestižní soukromou školu PORG, kde roční školné stojí 124 500 korun. Od roku 2014 pak tu samou školu financuje také nejmladší dcerce Nellince, které bude v květnu osm let. Další operace: Opět v IKEM! Opět břicho!

Karel Gott v den 10. narozenin své dcery Charlotte oznámil, že musí na konci tohoto týdne na další operaci!

„Nemá nic společného s rakovinou, ale je velmi důležitá. Je to pro mne nepříjemné, jelikož po výkonu budu muset dodržovat přísnou dietu,“ řekl zpěvák německému deníku Bild.

Podle informací deníku Aha! proběhne zákrok v IKEM, kde loni v říjnu Gotta operovali s akutní příhodou břišní. Po ní museli lékaři provizorně vyřešit zakončení trávicího traktu. A nyní budou vše uvádět do původního stavu.

Více informací o Karlu Gottovi naleznete ZDE!

 




Přečtěte si
cotonice
30. 4. 2017 • 13:23

Marasmus a zmar ! Jak mohou být rodiče tak primitivní , a udělat z dítěte terč (všeho!). Ivana je prostě krá.. !!! Z Gotta je jenom hračka v rukách kreténa . Škoda , tolik radosti lidem udělal a na stará kolena je už jen trapnej !!!

-bello-
3. 5. 2016 • 01:23

dutch + mandat jsem ráda, že víc lidí vidí ten marasmus.Mě osobně děsí. Na Gottové lze celkem snadno zoufalství našeho systému deklarovat . Ona studovala UJAK, obor mediální komunikace ( což je s ohledem na její vyjadřovací schopnosti pecka !).Její bakalářská práce měla téma "Vliv televizního násilí na děti " ( téma jak stehno ) Všechny bakalářské práce nebo magisterské atd. lze dohledat. Ne tak práci Ivany Gottové: no one. Jejím odborným vedoucím byl Lukáš Novotný. Jeho odborná specializace je: politologie (Ústav pro studium politických systémů a politických institucí), interkulturní germanistika, politologie, německá literární věda, mezinárodní vztahy, Německo, politická sociologie, učitelství : český a německý jazyk. A teď mi všichni řekněte, kde sebral odbornou akreditaci k posouzení práce Gottové ? Nikde! Gottová dostala Bc., neb měla předplaceno, přesně tak, jak jiní . (A zde je moje pozn. pro vedení UJAK : chybí mi tam nezbytné minimum z psychologie dítěte! )

mandat
2. 5. 2016 • 23:30

Fantasticky napsane.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.