Gottova dcera Charlotte slavila včera 10. narozeniny: Tady byl Karel s dcerou šťastný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Gottova dcera Charlotte slavila včera 10. narozeniny: Tady byl Karel s dcerou šťastný!

Karel Gott musel oznámit, že ho čeká operace.. a to na narozeniny své dcery.
Karel Gott musel oznámit, že ho čeká operace.. a to na narozeniny své dcery. (Profimedia.cz)

Byl to zvláštní den! Zatímco dcera Karla Gotta (76) Charlotte Ella včera oslavila s rodinou a kamarády 10. narozeniny, její tatínek oznámil, že musí znovu na operaci! Malá princezna tak od tatínka nedostala zrovna hezký dárek.

„Nová operace nesouvisí s rakovinou, ale je životně důležitá. Je to nepříjemná věc, musí se potom dodržovat velmi přísná dieta,“ řekl včera zpěvák německému deníku Bild.

S ohledem na Slavíkův zhoršený zdravotní stav se tedy na Bertramce nekonala žádná velká oslava! Jedinou návštěvou, která do zpěvákovy vily do odpoledních hodin dorazila, byla Gottova tchyně a Charlottčina babička Blanka Krejčí.

Karel se zkrátka chtěl věnovat své milované dceři v klidu. Podle našich informací z Bertramky jí měl k narozeninám namalovat obrázek. Dostala tedy stejný dárek, jako její maminka Ivana k lednovým čtyřicátým narozeninám. Vše jde pomalu

Gott včera kromě toho, že musí znovu na operaci, oznámil, že jeho rekonvalescence nejde tak rychle, jak by si přál. „Je pomalejší, než jsem přepokládal. Musím trošku brzdit své nadšení. S dýcháním mám velké problémy. Návrat ke zpívání je ještě daleko,“ dodal Gott.

Jde o břicho?

Spekuluje se nad tím, že Gott musí na nový zákrok s břichem. Právě během operace náhlé příhody břišní lékaři loni na podzim přišli na to, že má zpěvák rakovinu mízních uzlin.

Nová operace břicha

Podle oficiálního sdělení zpěvákova managementu ze sobotního večera podstoupí Gott závěrečný chirurgický zákrok v dutině břišní, který by měl definitivně uzavřít proces celé onkologické léčby. Toto vyjádření ale popírá původní Gottova slova pro německý tisk, že nová operace nemá s rakovinou nic společného. 

Více o Karlu Gottovi naleznete ZDE!



Přečtěte si
qwertina
2. 5. 2016 • 11:34

mandat
1. 5. 2016 • 22:49

Zkumavkova dcera se narodila na carodejnice ? Proc si Mistr nevzpomene v mediich na vsechny narozeniny svych dcer ?Ma 4 a tak by snad media mela prinaset clanky o tom,jak slavi jeho dcery narozeniny.Ne jenom ty vybrane a nezajimave.

ararat
1. 5. 2016 • 15:44

TERIYAKI&MARKÉTA TADY MELE HOVADINKY Ty žádné výkony nevykonáváš,akorát tady na AHA A to jsou výplody nemocného člověka,to stojí za to Asi nemá nadřízeného ty kebule hloupá. Jsi blbějíší než by si člověk mohl myslet

antonuis.j
1. 5. 2016 • 14:03

To je pravda..

pavucinka
1. 5. 2016 • 13:48

Motto: Zkus ráno lež do oběhu dáti, večer se k tobě jako pravda vrátí...... On ví, že už zpívat nebude, ale říká to, co Přdpokládá,že nebudeč zdrojem různých emocí. Moje matka se také loučila "jinak", a neříkala nám přímo zbohem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.