Strach o hvězdu Ordinace Zlatu Adamovskou (57): Dusivé záchvaty kašle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Strach o hvězdu Ordinace Zlatu Adamovskou (57): Dusivé záchvaty kašle!

Zlatu Adamovskou trápí průdušky, astma i alergie.
Zlatu Adamovskou trápí průdušky, astma i alergie. (Foto Aha! – Martin Přibyl, Petr Novotný, TV Nova)

Hraje dětskou doktorku a mezi jejími malými pacienty jsou i astmatici. Sama přitom válčí s chronickým onemocněním dýchacích cest! Kvůli návalům dusivého kašle by Zlata Adamovská (57) alias MUDr. Běla Valšíková z Ordinace nejraději nevycházela z domu.

„Dlouho jsem bojovala se zánětem průdušek. A jen se mi povedlo to trochu zvládnout, tak mi začalo astma,“ postěžovala si deníku Aha! herečka. „Také trpím na různé alergie, a tak toto období poměrně hodně strádám,“ dodala Adamovská s tím, že nemá ani čas pořádně se vyležet. Absolutně zaplněný pracovní diář se tak podepisuje na jejím zdraví. Podobně je na tom také její manžel Petr Štěpánek (67).

„Na mě když něco leze, tak si udělám svařené víno. To nemoc hned zažene,“ prozradil Aha! herec, jenž má také práce nad hlavu, takže stejně jako jeho žena nemá čas marodit. „Pracovní povinnosti máme oba až do roku 2017. Jsme rádi, když se nám občas podaří najít společný víkend,“ posteskla si Zlata, kterou jsme i s Petrem zastihli na otevření nové prodejny pánských obleků. I to byla pro ně pracovní akce. „Pro mě jsou obleky totéž, co pro dělníka montérky,“ dodal se smíchem Štěpánek.



Přečtěte si
ararat
1. 5. 2016 • 10:40

Neurážej seniorko (58*)v důchodu,prostě s tím nic neuděláš zuřivko,jsi vzteky bez sebe a proto dehonestuješ ostatní? Bude pořád kritizována. To si pamatuj.je ti to jasný?

-bello-
30. 4. 2016 • 12:04

Asi si plete alergický astma s CHOPIN, který má ta nána z hulení. Štěpánek nechlastá jen k " když na něj něco leze" Ona se prodala seriálovému " umění " a on je rád, že se veze s ní. Na jevišti v divadle je úděsný, kdo by na něj chodil

nicnezpravda
30. 4. 2016 • 10:35

Mě se zdálo,že už má ten ksicht dost pomuchlaný..a on je to následek cigaret..tak si za to může sama..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.