30 000 korun od Hrušínského už je v luftu: Bohdalka je rozdala potřebným! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

30 000 korun od Hrušínského už je v luftu: Bohdalka je rozdala potřebným!

Jiřina Bohdalová byla z finančního daru dojatá a vůbec to neskrývala.
Jiřina Bohdalová byla z finančního daru dojatá a vůbec to neskrývala. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Gesto, jaké se jen tak nevidí! Jubilantka Jiřina Bohdalová, která k nadcházejícím 85. narozeninám obdržela od Jana Hrušínského (60) jako dárek výtěžek z benefičního představení hry Paní plukovníková v Divadle Na Jezerce, věnovala celých 30 tisíc korun na charitu!

Sama oslavenkyně nemá ve zvyku se podobnými činy chlubit, ovšem »práskl« to na ni její dvorní režisér Zdeněk Zelenka (61). Ten, který pro Bohdalovou k narozeninám natočil film Každý milion dobrý, jenž zítra odvysílá ČT1. „Rozdělila to, část věnovala jedné dětské nadaci a část organizaci, která se stará o staré herce,“ prozradil Zelenka.

Že Bohdalová nemyslí jen na sebe, nedávno potvrdila i hereččina dcera Simona Stašová (61). „Moc se to o ní neví a málo se to říká, ale ona umí hodně pomoct. Na ni je spoleh. Když jste na dně a potřebujete pomoc, ona pomůže. A všichni kamarádi to o ní vědí. Je to silná holka, která tu sílu rozdává i druhým,“ říká Stašová.

Bohdalová částku dostala minulý týden, když jí kolegové nečekaně překvapili při děkovačce jejího představení.



Přečtěte si
-bello-
3. 5. 2016 • 12:29

Mám Bohdalovou ráda pro její boží a brilantní herectví .Pro mě není charita až tak zajímavá a v hodnocení Bohdalové je pro mě nezajímavá totálně.Jsou v Česku blbky, které na charitu sem tam dají a taky mě jejich gesto nepohne k tomu změnit na ně názor. např. na tu blbku od Brzobohatého, co jako manekýna už jen přestřihává pásky na promo akcích a hraje si dokonce i héérečku seriálovou.Anebo Havlovou Dagmar, blbku lavičkovou .Takových jsou tady mraky, kupují si přízeň.Bohdalová nemusí!Ta ji má! .

6010
30. 4. 2016 • 09:36

Moje řeč.Udělala bych v takovém případě to samé.Teď si u mně trochu šplhla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.