Tvoje tvář má známý hlas: Útok na StarDance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tvoje tvář má známý hlas: Útok na StarDance!

Kdo nahradí současné protagonisty oblíbené show?
Kdo nahradí současné protagonisty oblíbené show? (Foto TV Nova)

Účast v zábavné show Tvoje tvář má známý hlas je snem, ale i noční můrou mnoha celebrit. TV Nova chtěla do první řady jen ty nejlepší, a tak se neostýchala »lovit« i hvězdy u konkurenční České televize, konkrétně ze StarDance. Jenže produkce narazila!

„Byl jsem v jednání s produkcí současné první řady, ale nakonec jsme se nedohodli,“ prozradil už včera deníku Aha! Roman Vojtek (44), historicky první vítěz StarDance. „Oslovovali mě do první řady, ale s díky jsem odmítla po náročném půlroce ve StarDance,“ přiznala Aha! Jitka Schneiderová (43), která loni dotančila druhá a po posledních trénincích byla tak unavená, že usínala za chůze.


Na vážkách ale byla moderátorka taneční soutěže Tereza Kostková (39): „Sleduju všechny díly s neskrývaným nadšením a hlubokým obdivem. Dostala jsem nabídku do první řady, ale neměla jsem čas ani odvahu. A zatím nevím, jestli bych obojího měla dostatek třeba někdy jindy. Zatím jsem spíš jen velký fanda,“ řekla nám herečka, která umí jak tančit, tak zpívat, takže by v »Tváři« jistě předvedla dobrou show.

Banga se hlásí: Chci to zkusit!
Jediný, kdo zatím projevil neskrývaný zájem a nadšení, ale nedostal od produkce nabídku, je Radek »Gipsy« Banga (32). „Tohle bych si chtěl zkusit. StarDance bylo primárně o tanci, ale tohle by byla výzva. Tam bych se vyřádil. Tohle bych na sto procent vzal a chtěl být součástí,“ prozradil deníku Aha! s nadšením zpěvák.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.