Tvoje tvář má známý hlas: Bude druhá řada! Koho už lanařili? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tvoje tvář má známý hlas: Bude druhá řada! Koho už lanařili?

Osmička soutěžících z první řady show z moderátorem Ondřejem Sokolem (úplně vpravo). Adam Myšík Iva Pazderková Hana Holišová David Kraus Ivana Chýlková Anna Fialová Petr Vondráček Petr Rychlý
Osmička soutěžících z první řady show z moderátorem Ondřejem Sokolem (úplně vpravo). Adam Myšík Iva Pazderková Hana Holišová David Kraus Ivana Chýlková Anna Fialová Petr Vondráček Petr Rychlý (Foto TV Nova)

Moc nechybělo a v show Tvoje tvář má známý hlas jsme mohli sledovat i neuvěřitelné proměny Romana Vojtka (44). Oblíbený herec byl jedním z těch, se kterými TV Nova vyjednávala, když rozjížděla novou soutěž. 

Jak už deník Aha! informoval, sehnat osmičku slavných soutěžících, která by se týden co týden proměňovala do ještě slavnějších hvězd, byl takřka nadliský úkol. A právě Vojtek byl jedním ze žhavých kandidátů.

„Ano, byl jsem v jednání s produkcí současné první řady, ale nakonec jsme se nedohodli,“ prozradil deníku Aha!.

Ale co není, může být. TV Nova díky rekordní divácké sledovanosti, chystá druhou řadu zábavné show. A není vyloučené, že by se na druhý pokus herec v Tváři objevil. 

„Zahájili jsme přípravy druhé řady a věřím, že na obrovský divácký úspěch navážeme,“ říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

Celebrity se hlásí

O zájemce, kteří by se rádi proměnili v hvězdy světové i domácí hudební scény, jistě nebude nouze. Podle zdroje ze zákulisí se celebrity už hlásí jako o závod.



Přečtěte si
ad-ga
28. 4. 2016 • 08:30

Lanařte si koho chcete, ale druhá řada už nebude mít takovou sledovanost a podporu u diváků.

clloe
28. 4. 2016 • 08:02

Do první řady je lanařili...nikdo nechtěl. Viděj úspěch a najednou se hrnou sami...co nechápeš? ;-)

pasadena
28. 4. 2016 • 07:53

Nějak to nechápu-v jednom odstavci je napsáno že byl nadlidský úkol sehnat soutěžící a v druhém že je nestačí odhánět.Nějak mi to hlava nebere.Moc nevěřím tomu že se soutěžící sami hrnou-ono to není jen tak,to jen tak někdo nedokáže.Například si neumím představit Naďu Konvalinkovou nebo Jiřího Lábuse jak se převtělují v Lady Gaga nebo Prince...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.