Zpověď Patrasové (60)! Slavné nahé fotky z Návštěvníků: Byl to sprostý podraz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpověď Patrasové (60)! Slavné nahé fotky z Návštěvníků: Byl to sprostý podraz!

Fotografie neměl nikdo vidět...
Fotografie neměl nikdo vidět... (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, ara)

Netušila, jaké fotky kolují na internetu. Dáda Patrasová (60) se až od deníku Aha! dozvěděla, že pracovní záběry a fotky z kultovního seriálu Návštěvníci, kde je nahá, umístil někdo na net. „To snad není možné,“ divila se herečka.

I když se coby Emilia Fernandez nemá zač stydět, není jí to příjemné. „Tenkrát se dohodlo, že v televizi bude pouze ten záběr, který končí někde nad prsama,“ vzpomíná Dáda. Pak je v seriálu ještě scéna, jak leze nahá z vody. „Rychle jsem sáhla po dece, byl to mžik,“ popisuje herečka. Jak nahota v Návštěvnících, tak dnes již proslulá sprchovací scéna v komedii Vrchní, prchni! způsobily mezi muži hotové pozdvižení. „Dost mě pak naháněli. Pořád mě někdo někam zval, bylo to až otravné,“ říká Patrasová, která včera oslavila 60. narozeniny.

Seriál Návštěvníci točila ještě za svobodna. Natáčelo se na mnoha místech a skoro na všechny lokace za ní dojížděl její budoucí manžel Felix Slováček (72). Nevadily mu nahé scény jeho dnes už manželky? „Ne, Dáda byla a je krásná. Tehdy jsem se soustředil hlavně na to, abych ji přiměl ke svatbě,“ říká se smíchem muzikant.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.