Těhotná Verešová: Neposlušné ňadro! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těhotná Verešová: Neposlušné ňadro!

Andrea Verešová
Andrea Verešová (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – To je odvaha! Ačkoliv modelce Andree Verešové (26) zbývá do porodu jen pár týdnů, přehlídková mola odmítá stále opustit. A kdyby jen to. Andrea se nebojí předvádět ani neuvěřitelně odvážné modely, které více odhalují než zakrývají.

To je odvaha! Ačkoliv modelce Andree Verešové (26) zbývá do porodu jen pár týdnů, přehlídková mola odmítá stále opustit. A kdyby jen to. Andrea se nebojí předvádět ani neuvěřitelně odvážné modely, které více odhalují než zakrývají.

To dokázala i během módní přehlídky na Brumlovce. Když vyšla na pódium v neuvěřitelných černých šatech, které měly celá záda odhalená, většině přítomných mužů se zatajil dech! A když ji z odvážných šatů vykouklo levé ňadro, byli přítomní džentlmeni doslova na infarkt. Jenže, pánové, máte smůlu! Andrea totiž všem hrdě ukazovala svůj snubní prsten s brilianty, který její ruku zdobí od března letošního roku, kdy si v Mariánských Lázních vzala právníka Daniela Volopicha (42).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.