Slavní rodiče a slavné děti v životě a před kamerou: Když herci nemusí hrát... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slavní rodiče a slavné děti v životě a před kamerou: Když herci nemusí hrát...

Matka Dana Batulková (58) a syn Jakub Prachař (29)
Matka Dana Batulková (58) a syn Jakub Prachař (29) (Foto TV Nova, FTV Prima, ara)

Režiséři si to někdy pěkně zjednoduší. Dají roli rodičů a dětí skutečným rodinným příslušníkům. Tak třeba Jakubovi Prachařovi (29) hraje v seriálu Ohnivý kuře mámu Dana Batulková (58), která ho skutečně porodila. 

Matka Dana Batulková (58) a syn Jakub Prachař (29) - Kuře našlo mámu

Jakub ani nemusí hrát. Stačí, když se bude na natáčení chovat jako doma. Matku v seriálu Ohnivé kuře, s níž 11 let nemluvil, totiž představuje jeho skutečná máma Dana.

Otec Petr Rychlý (50) a syn Ondřej Rychlý (23) - Jako vejce vejci

Primář Čestmír Mázl v Ordinaci v růžové zahradě 2 nemusel svého seriálového syna ani moc představovat. Hercova podoba se skutečným synem totiž mluví za vše.

Matka Iva Janžurová (74) a dcery Sabina (43) a Theodora (42) Remundovy - Janžurky na výletě

Tahle rodinka hraje jak divadlo, tak spolu točí filmy. Jako například v roce 2002, kdy se Iva vydala se Sabinou a Theodorou na filmový Výlet. Mezi matkou a dcerami panuje náramná souhra.

Matka Ludmila Babková (†55) a dcera Lída Baarová (†86) - Švadlenka a Šenkýřka

V roce 1936 si Ludmila Babková zahrála matku své dcery Lídy Baarové v melodramatickém příběhu Švadlenka. Hrála jí matku už čtyři roky předtím v němém filmu Šenkýřka u divoké krásy.

Otec Marián Labuda (71) a syn Marián Labuda ml. (41) - Dva Mariáni

Slovenský herec, u nás známý hlavně díky komedii Vesničko má středisková, představoval otce svého skutečného syna v roce 2012 ve slovenském filmu Tak fajn. „K herectví jsem ho dovedl já,“ pyšnil se táta na place.

Otec Pavel Kikinčuk (56) a dcera Kamila Kikinčuková (26) - Pláničkova holka

Šimon Plánička z Troškovy komedie Slunce, seno, jahody se stal hvězdou Ordinace. Seriálovou dceru Stellu mu v ní hraje jeho Kamila. „Docela jsme se báli, jak to bude fungovat, ale hraje se nám spolu skvěle,“ ocenil potomka Kikinčuk.

Otec Karel Gott (76) a dcera Charlotte Ella (9) - Slavík a princezna

Zlatým hřebem filmu Decibely lásky (2015) byl v závěru Gott a jeho v pořadí třetí dcera Charlotte Ella. Nejen že krásně zpívala, ale zhostila se role dítěte slavného otce s neobvyklou noblesou. Jako ostatně i v životě.

Otec Jiří Sovák (†79) a syn Jiří Schmitzer (66) - Dvakrát a dost!

Jako otec a syn se sešli před kamerou jen v seriálu Eliška a její rod (1966) a ve filmu Marečku, podejte mi pero! (1976). Pak táta na svého potomka zanevřel a nepromluvili spolu až do Sovákovy smrti.



Přečtěte si
-bello-
28. 4. 2016 • 00:37

Prachař je v 29 monotónní tlusté prase, tlusté holky Janžurové jsou protekční a pokud má 9 leté n o r m á l n í !!! dítě noblesní ( ušlechtilé ) vystupování pak je to cvičená opice nebo dement. Tolik k příbuznejm

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.