Vyskočil a Duchoslav: Ztraceni v dekoltu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vyskočil a Duchoslav: Ztraceni v dekoltu!

Kolegové herečky Veroniky se neubránili pohledu do jejího bujného výstřihu.
Kolegové herečky Veroniky se neubránili pohledu do jejího bujného výstřihu. (Foto herminapress.cz)

Nikdo se jí nedokázal dívat do očí! Zatímco v běžném životě je nemožné Veroniku Novou (29) potkat s velkým výstřihem, v divadelní hře Příběh jednoho hradu je tomu naopak. Z jejích vnad v sexy korzetu šly oči kolem nejen Ivanu Vyskočilovi (69). Nadupaný výstřih působil jako magnet také na Jana Antonína Duchoslava (50). 

Herečka, která chodí spíše zahalená až ke krku, se v pražském Divadle U Hasičů předvádí v roli Fatimy v opravdu odvážném modelu. Díky němu se nejen každému divákovi tají dech, ale také čeká na to, kdy jí její přírodní vnady nedopatřením vylítnou ven.

„Tahle komedie, ač historická, je zároveň velice současná. Dal jsem do ní všechno. Zúročil jsem v ní zkušenosti ze všech svých manželství a ze všech svých vztahů, kterých nebylo málo,“ svěřil se na party k 88. repríze Ivan Vyskočil, který nemohl vyprsenou herečku pustit z očí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.