Přehlídka nechutnosti! Z těchhle dortů se vám zvedne žaludek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přehlídka nechutnosti! Z těchhle dortů se vám zvedne žaludek!

Náměty pro své dorty hledá mladá Američanka ve svém zaměstnání. Je zdravotní sestra.
Náměty pro své dorty hledá mladá Američanka ve svém zaměstnání. Je zdravotní sestra. (Foto: Facebook)

Umění není vždy jen krásné. Za umění jsou považovány i bizarnosti hraničíci s únosností. Do této kategorie by se daly zařadit i na první pohled nechutné dorty mladé Američanky.

Zdravotní sestra Katherine Dey se po studiu umění a designu vrhla na umění po svém. „Inspiruje mě mnoho věcí. Mám ráda ten zvláštní pocit, kdy něco vypadá skutečně, ale není. Nebo když dort nevypadá chutně, ale ve skutečnosti chutná skvěle,“ řekla Katherine na webu BuzzFeed.com.


Jak správně podotkl web Aktuálně.cz, inspirací je pro mladou umělkyni její oficiální zaměstnání. Jako zdravotní sestra se v nemocnici denně setkává s různými nepříliš esteticky působícími jevy. Ty potom přetavuje ve sladké, ale velmi realistické dorty, které zrovna nelákají k zakousnutí. No, řekněte sami, chtěli byste si ke kávě dát kus klíštěte, zadnice poseté pupínky, placenty nebo dokonce novorozeněte? I přesto, že to může znít nechutně, Katherine Dey má kromě tzv. haterů také spousta fanoušků. Jen na své facebookové stránce jich má přes 20 tisíc.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.