Sídlo reálného »Vlka z Wall Street« na prodej! Vaše může být za 600 milionů Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sídlo reálného »Vlka z Wall Street« na prodej! Vaše může být za 600 milionů Kč!

Byt o rozloze 604 m² leží na newyorském Manhattanu.
Byt o rozloze 604 m² leží na newyorském Manhattanu. (Foto Profimedia.cz, Facebook)

Také vás uchvátil americký velkofilmu Vlk z Wall Street a disponujete tučnou sumou na kontě? Pak vás může potěšit tahle zpráva: luxusní sídlo reálného Vlka z Wall Street Alana Wilziga (51) je NA PRODEJ!

Úchvatný byt o rozloze 604 m² se nachází na newyorském Manhatttanu, v jeho útrobách naleznete 3 ložnice s koupelnami, obývák, dvoranu, ale například i rozsáhlou střešní terasu, saunu. A samozřejmě garáž, dnes narvanou sportovními vozy, motorkami a několika »štengry« s koženými motorkářskými bundami, kalhotami a přilbami.

Máte zájem? Postačí vám, když položíte na dřevo závratných 600 milionů Kč, a může být váš!

Pokud se vám zdá suma přehnaná, vězte, že jeho majitel podnikatel a automobilový závodník v jedné osobě Alan Wilzig, jehož život byl předlohou snímku režiséra Martina Scorseseho, si své sídlo původně cenil mnohem více – ještě v roce 2014 byl totiž tenhle mezonetový byteček k mání v přepočtu za více než miliardu korun! »Kupodivu«, se ale tehdy žádný movitý kupec nechytil, tak šel Wilzig s cenou výrazně dolů. Uspěje tentokrát?



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.