Naďa Urbánková (76): Bez zpívání bych byla bezdomovec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Naďa Urbánková (76): Bez zpívání bych byla bezdomovec!

Naďa Urbánková musela odhánět nápadníky tehdy i dnes.
Naďa Urbánková musela odhánět nápadníky tehdy i dnes. (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Umíme hospodařit s penězi? Za co utrácíme? A jsme ochotné si vzít půjčku? Zeptali jsme se českých žen – hereček, zpěvaček, ale i prodavaček, důchodkyň a maminek na mateřské. Unikátní průzkum přináší aktuální vydání časopisu Aha! pro ženy, které je právě na stáncích. 

Je už v důchodu, ale jen z něho by Naďa Urbánková (76) nevyžila. „Mám průměrnou penzi, kolem 11 000 korun. Přivydělávám si i zpíváním, a ještě mám show v rádiu, takže z toho se už dá něco málo i ušetřit. Kdybych však nepracovala, asi bych skončila jako bezdomovec.“ Prozradila také, že nejvíc zaplatí za potraviny, bydlení a s ním spojené náklady. „Žiju na Vysočině, ale neměnila bych, přestože žiju skromně.“

A odhodlala by se zpěvačka k půjčce? Žádná banka by jí už asi ani nepůjčila. Léta totiž splácela mnohamilionové dluhy za bývalého manžela, se kterým si společně koupili sanatorium na jihu Čech. Firma však skončila v konkurzu, manžel utekl a Urbánková měla ještě donedávna za zády exekutory. „Z půjček a exekutorů mám proto velkou obavu,“ dodala Urbánková. A jak jsou na tom s penězi třeba herečky Andrea Kerestešová (31) a Jana Andresíková (75) nebo moderátorka Kateřina Kristelová (36)? Dozvíte se v Aha! pro ženy, které je ode dneška na stáncích.

APŽ 17/16



Přečtěte si
-bello-
27. 4. 2016 • 07:54

Urbánková byla už za mlada strašně na peníze.V Semaforu byla hvězda, stačí si pustit youtube. Její sňatek s Nemejovským byl natruc Abrhámovi a její sňatek s českým emigrantem ve Švýcarech byl asi jen kalkul.Není tak blbá, aby podepisovala cokoli.To v jejím případě nedává smysl.Divím se, že už ( z čeho ?) ty dluhy splatila. Bydlení má v klášteře za pár korun, a protože se stala pánbíčkářkou, tak i duševní útěchu.Minim. od r. 1989 si mohla spořit v penzijním připojištění, na to jí snad exekutor nemohl. Nechápu ji.

ochcallis
26. 4. 2016 • 15:52

Na 11 000 je vyžraná slušně

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.