Janžurová (74) v obavách o mozek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Janžurová (74) v obavách o mozek!

Operace, kterou Janžurová podstoupila, byla náročná. Obavy ale měla nejen o srdce.
Operace, kterou Janžurová podstoupila, byla náročná. Obavy ale měla nejen o srdce. (Foto Aha! – K. Kopáč, M. Rušinová, D. Černovský, herminapress.cz)

Fanoušci Ivy Janžurové měli v únoru pěkně nahnáno. Rozhodla se totiž podstoupit náročnou operaci srdce. Obavy měla ale i herečka samotná.

Vzhledem k jejímu pokročilému věku se není co divit, že měla strach nejen o srdce, ale také o případné reakce na narkózu. A tak první, co ji napadlo po probuzení po operaci bylo, „jestli ta narkóza něco nenapáchala v mozku. Paměť je pro herce důležitá. Ulevilo se mi, když jsem zjistila, že hlava funguje,“ svěřila se Janžurová v rozhovoru pro Blesk.



Přečtěte si
ararat
26. 4. 2016 • 07:43

MARKÉTA SOMMEROVÁ&MEKANIK&-BELLO-&AMPLITUDA&UTCHSCHULZ tak tomu se říká schíza na čtvrtou Mluvit sama mezi sebou a vzkazovat si na diskuzi,je opravdu pro psychicky nemocné. Chudák rodina,a aby psala v klidu musí vždy psát i v noci a to protože ji na diskuzi nejde vepisovat vícekrát,a aby mohla urážet a sprostě nadávat tak zvolila tuhle taktiku,domnívající se,že ji nikdo nepozná.Bože jak je hloupá a hlavně naivní,nepusí ji její vlastní omezenost.

mekanik
26. 4. 2016 • 00:55

ararat-ty jsi a budeš věčná.mozková mrtvice se tě netýká jelikož žádnej mozek nemáš.infarkt také ne jelikož srdce ty taky nemáš.no a AIDS už vůbec ne,jelikož kdo by opr.cal takovou opici jako jsi ty.jedině orangután nebo magor mord nebo anton těm je to jedno naco vlezou.no pozdrav pánbůh-grus gott

-bello-
25. 4. 2016 • 22:53

Kdysi byla úžasná.Mám ráda staré herce, ale ne všechny. Když brečela nedávno při děkovačce, docela se mi zprotivila.Byla jak dement .Ty její holky fakt musí být protekční. Nějak jí mám dost.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.