Mafie vyhlásila válku uprchlíkům: Za bílého dne je střílí na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mafie vyhlásila válku uprchlíkům: Za bílého dne je střílí na ulici!

Mafiánům vadí, že mezi migranty, kteří na »jejich« ostrov přicházejí (denně jich dorazí asi tisícovka), jsou i kriminální živly, jež by jim mohly překážet v jejich činnosti.
Mafiánům vadí, že mezi migranty, kteří na »jejich« ostrov přicházejí (denně jich dorazí asi tisícovka), jsou i kriminální živly, jež by jim mohly překážet v jejich činnosti.  (Reprofoto Youtube.com, ara)

Mafiánům z Cosa Nostra, kteří šéfují podsvětí na Sicílii, došla trpělivost s uprchlíky. Proto jim vyhlásili válku! A že to myslí vážně, dokázali tím, že nevinného mladíka (21) z Gambie střelili za bílého dne do hlavy!

Mafiánům vadí, že mezi migranty, kteří na »jejich« ostrov přicházejí (denně jich dorazí asi tisícovka), jsou i kriminální živly, jež by jim mohly překážet v jejich činnosti. „Palermo už dávno není italské, už není ani evropské. Když se procházíte po městě, cítíte se spíš jako v Istanbulu nebo v Bejrútu než v Evropě,“ posteskl si starosta sicilské metropole Leoluca Orlando v rozhovoru pro britský Daily Mail.

Napětí mezi uprchlíky a mafií se vyostřilo poté, co se na italský ostrov dostaly mezi ostatními uprchlíky i kriminální gangy z Afriky a začaly zasahovat do kšeftů drsňákům ze Sicílie. A v tu chvíli došla gangsterům trpělivost! Jedna taková »lekce« mafiánů skončila tím, že na ulici postřelili nevinného uprchlíka z Gambie. »Zákon« vzal do ruky nájemný zabiják Emanuele Rubino (28), který za bílého dne a na ulici v centru před ostatními lidmi střelil Yusapha Sussa do hlavy. Po incidentu skončil Rubino ve vazbě, hrozí mu až 10 let vězení. Sussa jako zázrakem přežil, kulka mu nepoškodila mozek a podle lékařů bude v pořádku.

Co je Cosa Nostra?
Název pochází z italštiny a v překladu znamená »naše věc«. Používá ho sicilská mafie, v jejímž čele stojí vždy Boss (Don). Jedná se o největší a nejsilnější mafiánskou organizaci v Evropě.

Přečtěte si
trhnisinadledvinkou
12. 7. 2016 • 12:21

ten nevinný mladík měl určitě pas, vízum a povolení k pobytu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.