Poslední rozloučení s Kristýnou (†23) z Prostřeno! Pohřeb v růžovém! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Poslední rozloučení s Kristýnou (†23) z Prostřeno! Pohřeb v růžovém!

Kristýna zemřela na poranění hlavy.
Kristýna zemřela na poranění hlavy. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka, Krimi Plzeň, ara)

Poslední rozloučení s Kristýnou Királovou (†23) z kulinářské show Prostřeno! bylo takové, jaké by si nejspíš přála. Celý život milovala nejen závodění v rychlých autech, které se jí stalo osudným, ale také růžovou barvu.

Zhruba desítka smutečních hostů přišla včera na pohřeb blondýnky z pořadu Prostřeno!, v němž vařila loni v listopadu. Rodina a nejbližší přátelé se s ní rozloučili ve smuteční síni na Ústředním hřbitově v Plzni. Na katafalku byla umístěna její fotografie a smuteční výzdoba. Všechny tři věnce, které byly od maminky, prarodičů a otce s bratrem, byly laděny dorůžova. 

Růžové sbohem

„Rodina se jen velmi těžce loučila s milovanou Kristýnou a na její poslední cestě se ji snažila obklopit vším, co měla ráda,“ svěřil deníku Aha! blízký člověk s tím, že pozůstalí vybrali věnce a snímek právě v její oblíbené barvě. Na parkovišti u hřbitova pak stála auta Kristýniných kamarádů a přítele, která byla ozdobena černorůžovými smutečními pentlemi. Růžový je i pomník na místě autonehody mezi Starým Plzencem a plzeňským Koterovem.

Čeká se na výsledky krve

Mladá blondýnka zemřela na poranění hlavy při projížďce před dvěma týdny se svým partnerem. Királová nebyla připoutaná a jela vysokou rychlostí. Řízení svého nového vozu Seat Cordoba však nezvládla a vyletěla ze silnice, na místě nehody svým zraněním podlehla. Stále se však čeká na výsledky toxikologie, které zodpoví otázku, jestli Királová řídila pod vlivem drog či alkoholu. Ty budou mít policisté k dispozici asi za měsíc.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.