Janda (73) byl strachy bez sebe: Ztratil jsem dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Janda (73) byl strachy bez sebe: Ztratil jsem dceru!

Petr Janda měl smrt v očích! Bál se o svou dceru, která se mu zatoulala...
Petr Janda měl smrt v očích! Bál se o svou dceru, která se mu zatoulala... (Foto Aha! – Mária Rušinová, Herminapress.cz, Facebook.com)

Smrt v očích! Tu měl Petr Janda (73) během dovolené v Americe. V nákupním centru se frontmanovi skupiny Olympic totiž zatoulala dcera Anežka (7) a nemohl ji vůbec najít!

Dříve býval rockerem, pro kterého byl na prvním místě úspěch a divoký život. Ale to už je dávno minulost. Janda je především milující manžel a hlavně starostlivý otec, který se svými nejmladšími dcerkami Anežkou a Rozálii (4) někdy zažívá opravdu perné dny.
„Strašně se o děti bojím. Před nedávnem se mi totiž stalo, že se mi Anežka na Floridě ztratila. Myslel jsem, že umřu,“ svěřil se Janda.

Noční můra snad každého rodiče ho potkala, když byl před měsícem s manželkou Alicí (33) a dětmi ve Spojených státech. „Deset minut ji hledali. Já si kupoval plavky a ona prostě z obchodu odešla,“ popisoval zpěvák ty nejhorší chvíle ve svém životě. 

„Přivedl ji až policista. Byl to opravdu nervák,“ dodal v pořadu Kurňa, co to je?, který vysílá TV Barrandov v pondělí večer.



Přečtěte si
ararat
24. 4. 2016 • 08:22

Markéto to je iritace co?,jak můšeš mít papírového manžela? ty stará rozkližená tlustá stařeno co si maže kolomazí mordu,aby vypadala jako 40cetiletá aby neměla vrásky

-bello-
23. 4. 2016 • 23:26

Hm a já našla v regálu v IKEA na Čerňáku napasovanýho malinkýho kluka.Odvedla jsem ho k ostraze, vyvolávali a nakonec přišla matka s babičkou. Takový lidi bych zabila. Toho kluka jim mohl odvést kde kdo.Byl 2 letý.

lydyna
23. 4. 2016 • 22:16

Jo teď už je Janda pro rodinu. V 73 letech mu už nic nezbývá, co ještě zmůže. Divím se, že vydržel tak dlouhý let na Floridu. Doví, kdo komu se ztratil, zda to nebyl on sám. Nemám ho ráda, ale ať si ještě dlouho svých dětiček užije, snad mu jednou vymění i plenky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.