Černoušek Mireček z Básníků: Je z něj milionář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Černoušek Mireček z Básníků: Je z něj milionář!

Mireček se stal ředitelem televizního impéria!
Mireček se stal ředitelem televizního impéria! (Foto: Markéta Kutilová)

Kdo by si nepamatoval žvatlavého černouška Mirečka z Básníků. Jeho představitel Joseph Dielle se sice nestal hvězdou i v Kongu, kde žije, přesto se mu podařilo zbohatnout. Už od 90. let vydělává statisíce měsíčně a my víme, jak!

Joseph Dielle byl studentem FAMU a v tomto oboru se uchytil v Kongu. Plat režiséra konžské televize je prý zhruba 250 tisíc korun měsíčně a to není vůbec málo. Postupem času se dokonce vypracoval na ředitele televizního impéria DVS Plus!. „Nejsem majitel, ale byl to můj nápad,“ uvedl Mireček v rozhovoru a Markétou Kutilovou.

I když se zdá, že mu nic nechybí, není to úplně pravda. „U nás kdysi proběhla občanská válka, tehdy jsem přišel o všechno  - vyrabovali nám dům. Ukradli i můj diplom z FAMU. Zůstalo mi jen pár fotek a kožená brašna od Bati. Nemám dokonce ani videokazetu s filmem…,“ povzdechl si s tím, že nemá ani kontakty na ostatní herce z Básníků.

 



Přečtěte si
mekanik
23. 4. 2016 • 02:11

Numira-Kašatombo-from-Ružumbura alias Mireček píchá s ararat a ta mu za to chudinka platí vše co vydělá její uklidová firma from Ostrááva.ararat ten má kládu co?ten ti z tý tvý frndy udělá trhací kalendář.booože ty jsi blbá jak půlnoční kovboj

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.