Igor Bareš po pokusu o sebevraždu: Jsem rád, že jsem se dožil 50... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Igor Bareš po pokusu o sebevraždu: Jsem rád, že jsem se dožil 50...

Igor Bareš už 17 let bojuje s Crohnovou nemocí střev.
Igor Bareš už 17 let bojuje s Crohnovou nemocí střev. (DANIEL CERNOVSKY / Blesk)

Vypadá poklidně, ale má za sebou hodně vypjaté mládí. „Choval jsem se jako utržený ze řetězu. Je zázrak, že jsem přežil,“ svěřil deníku Aha! čerstvý padesátník Igor Bareš.

V 19 letech neunesl přechod z rodné Olomouce do Brna. „Vpadl jsem do velkého světa a dva roky jsem žil hodně rychle. Tak, že jsem dokonce skončil v protialkoholní léčebně,“ kaje se herec. Před 30 lety se dokonce pokusil o demonstrativní sebevraždu! Pak díky účinné léčbě a přílivu práce dokázal svůj neblahý koníček odsunout na vedlejší kolej. „Hodně mi pomohla rodina. Na manželce a dětech mi záleží nejvíc,“ prozrazuje Bareš, který s herečkou Antonií Talackovou (37) vychová šestiletou Toničku a skoro dvouletého Lojzíka.


S manželkou byl navíc mezi herci, kteří museli opustit kvůli novému vedení Národní divadlo. Naštěstí po nich okamžitě sáhlo Divadlo na Vinohradech. „Hraju titulní roli v Nepříteli lidu a s manželkou máme zájezdové představení Jenom život,“ říká Igor. Děti v té době svěřují chůvám. Ty se u nich střídají tři.

Pořád na dietě
Igor Bareš už 17 let bojuje s Crohnovou nemocí střev. Jde o chronický zánět trávicího ústrojí. Herec kvůli tomu prodělal několik operací a je na dietě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.